45900 Ft 55201 Ft RRP ?
Elkelt
  • Erre a termékre ingyenes a szállítás.
Műszaki adatok
Súly: 4.2 Kg
Anyag: 100% pamut, fürdőköpenyek sűrűsége 380 g / m², fürdőszobai törölközők sűrűsége: 390 g/m²
Szín: Púder, szürke
Szett: 1 női fürdőköpeny, mérete S/M<br>1 férfi fürdőköpeny, mérete M/L<br>2 fürdőszobai törölköző, különböző színekben, mindegyik mérete 50x90 cm<br>2 fürdőszobai törölköző, különböző színekben, mindegyik mérete 85x150 cm
Products from the same brand
Products from the same seller
Dokumentumok
Mosógépben maximum 30°C-on tisztítható.
Cotton Box
A Cotton Box márka Törökországban a három legismertebb lakástextil-társaság között jött létre. Majdnem 40 éves tapasztalattal rendelkezik, míg a Cotton Box termékek élénk és minőségi modellekkel elégítik ki az ügyfelek igényeit. A csapat szenvedélyesen és lelkesen dolgozik a legigényesebb ízlés kielégítése érdekében. Fejlett nyomtatási technikákat alkalmaz, és a dizájn nagyon változatos: a modern vonalaktól a klasszikus vagy vintage formákig. Kizárólag pamutfonalat használunk a gyártás során, hogy érezhesse a legtisztább érintést a dizájnjainkban, amelyek minden ízlésnek megfelelnek, a nosztalgikus választásoktól a modern vonalakon át, a vintage tervektől a klasszikus termékekig. Megalapozzuk a legjobb minőségű alvást speciális nyomtatási technikánkkal, amely a maximális élettartamot és a pamutfonal egészséges szerkezetét tartja.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.