Fagyis pamut konyharuha FAS42-2

SKU: 4829067
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 29 április - 01 Május
3350 Ft 3517 Ft (-4%) ?
Leírás

Ezt a konyharuhát retro tölcséres csavart fagyik, és szívecskék díszítik. Vidám, nyári hangulatot varázsol otthonodba, konyhádba.

  • Mérete: 50x70 cm
  • Anyag: 100% pamut
  • Szín: bézs alap

Mosási útmutató a címkén.

Az ár 1 db termékre vonatkozik.

Fedezd fel a Frosty and sweet kollekció további termékeit!


Hasonló termékek
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.