Disney Pixar Verdák Pool 3 gyűrű 150x30cm, ajánlott 3-6 év

SKU: 4853134
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 26 Február - 28 Február
6040 Ft 15111 Ft RRP ?
Leírás

A Disney Pixar Verdák medencéje, amelynek mérete 150x30 cm és 3 gyűrű, egy felfújható medence, amely tökéletes a 3-6 éves gyermekek számára. Ez a medence a Disney Pixar által létrehozott "Verdák" filmek animációs univerzumának szeretett karaktereit hozza a gyermekek életébe.


Az élénk és magával ragadó dizájnnal rendelkező medencét a "Verdák" világának szeretett szereplőinek színes illusztrációi díszítik, mint például Villám McQueen, Mater és még sok más. Ez a kalandokkal és szórakozással teli légkör örömet szerez a gyerekeknek, és arra ösztönzi őket, hogy saját történeteket alkossanak, és fantasztikus versenyeket képzeljenek el a játék során.


A medence nagyvonalú, 150 cm átmérőjű és 30 cm magas mérete elegendő helyet biztosít több gyermek számára, hogy élvezzék a vizet és együtt szórakozzanak. A 30 cm-es mélység ideális kisgyermekek számára, biztonságos játékélményt nyújtva számukra egy felelős felnőtt felügyelete alatt.


A medence könnyen felfújható és üríthető, a tartós és tartós anyag pedig hosszú használatot és kopásállóságot biztosít. A 3 karika segítségével a medence stabilan tartja és menedéket nyújt a gyerekeknek, miközben szórakoznak és hűsölnek a vízben.


Ez a Disney Pixar Verdák medence nagyszerű választás azoknak a gyermekeknek, akik rajonganak a Verdák filmszereplőkért. Csodálatos lehetőséget nyújt számukra, hogy élvezzék a fantáziadús játékidőt és fejlesszék szociális készségeiket, miközben biztonságos és magával ragadó környezetben szórakoznak.


Hasonló termékek
Műszaki adatok
Méret 150
Disney
A Disney márkát két testvér, Walt Disney és Roy O. Disney hozta létre 1923 október 16-án, mint Disney Brothers Cartoon Studio és az amerikai rajzfilm iparban piacvezetővé vált még azelőtt, hogy a második legnagyobb média konglomerátummá lépett elő a film gyártás, a televíziózás és a tematikus parkok témájában. Az 1960-as évek elején a Disney impérium kimagasló sikereket könyvelhetett el, a Walt Disney Productions a családi szórakoztató ipar legjobb vállalkozása lett az egész világon. Mára kiterjesztette tevékenységét a ruházati cikkek, a játékok és az otthondíszítő termékek területére is. A Walt Disney Vállalat célja, hogy a szórakoztató ipar és az információ területén a világ egyik legfontosabb gyártója és beszállítója legyen. A Disney a legkreatívabb, innovatívabb és legjövedelmezőbb szórakoztató szolgáltatásokat és az ehhez kapcsolódó termékeket fejleszti ki a márkák olyan portfóliójával, amelyek különválasztják a tartalmat, a szolgáltatásokat és a fogyasztási cikkeket.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.