Arozzi Vernazza Vento gaming szék hamuszürke (VERNAZZA-SIG-ASH)

SKU: 4854249
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 24 április - 30 április
138420 Ft
Leírás

Tartós bútorszövet

A légáteresztő Soft Fabric™ anyagot úgy tervezték, hogy a test hűvös maradjon a hosszú távú használathoz, így Ön koncentrált maradhat. A tartós szövet az ISO által tesztelt tulajdonságokkal is rendelkezik, mint például a szakadásállóság, a varrás csúszásállósága és a szakítószilárdság. Az anyag másik meglepően kellemes tulajdonsága, hogy csendes, nem kelt olyan súrlódási zajt, mint a teljes bőrből vagy bőrből készült székeknél.


Autóipari PU bőr

A Vento új típusú PU bőrt használ, ami gyakran megtalálható a szép autókban. Nagyobb tartósságot és karcállóságot kínál, miközben megőrzi kellemes tapintását.


Új megjelenés, ugyanaz a minőség

Az új PU bőr kiegészítők a széknek friss megjelenést kölcsönöznek. A bőr perforált, így a szék megőrzi légáteresztő képességét, miközben nagyszerűen néz ki. A szék teljes PU bőr háttámlával rendelkezik, ami egy újabb karaktert és textúrát ad neki.


Ergonomikus kialakítás

A Vernazza Vento™-t az Arozzi jellegzetes, ergonomikus kialakításával fejlesztették ki, amely megkönnyíti a hátat és a testtartást a hosszabb használat során. 2 puha, állítható párnával van felszerelve: egy derékpárnával, amely megtámasztja a hátat, és egy fejtámla párnával, amely megtámasztja a nyakat és a fejet.


Többdimenziós karfa

A párnázott karfák nem csak fel-le mozoghatnak. Előre-hátra csúszhatnak, és ki-be forgathatók. Azok számára, akik meg akarják találni a legjobb pozíciót a karfák számára, ez a 3 dimenziós stílus a leginkább megváltoztatható.


Meredek dőlésszög

Keményen dolgozik és pihenésre van szüksége? Döntse meg a háttámlát 4°-os, zárható lépésekben, ami akár 165°-ig is meghaladhatja. Találja meg az Ön számára megfelelő szöget.


Ringató mechanizmus reteszelő funkcióval

A szék rögzíthető fix függőlegesen vagy különböző billentési helyzetekben. Kinyitható, hogy szabadon dönthető előre-hátra billegő mozdulatokkal akár 12°-ig. A beállító kerék segítségével állítsa be a kívánt ellenállást.
Hasonló termékek

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.