Arozzi Primo Full Premium Leather gaming szék kék (PRIMO-PREM-OC)

SKU: 4854274
  • Gyors kiszállítás
187950 Ft
Elkelt
Leírás

Luxus kényelem

Egy kifinomult szék, amely ugyanabból a bőrből készült, mint a pazar sportautókban lévők. A megjelenéshez illeszkedik a kényelem, és a hozzáadott perforált részletek azt a fokozott légáteresztő képességet adják, amelyet a szövetszékekben kereshet.


Velúr nyakpárna

A szék nyakpárnája jó rugalmasságú velúrból készült. Ennek köszönhetően erős és tartós, ugyanakkor puha és kényelmes.


Alumínium alap

A szék váza alumíniumból készült, így rendkívül tartós, ugyanakkor tiszta és fémes megjelenést is kölcsönöz neki.


100% teljesen olasz bőr

A luxus sportautókban használt anyag ugyanolyan előkelő, mint jó megjelenésű. 4 tiszta színben kapható, bármilyen környezetbe illeszkedik.


Továbbfejlesztett hab

A szék új és továbbfejlesztett öntött habkeverékkel rendelkezik. Rendkívüli kényelmet és nagy támogatást biztosít. Úgy tervezték, hogy olyan szilárdságot érjen el, amely előnyös a testtartásában, és páratlan tartósságot biztosít.


Állítható magasságú

A fogantyúval állítható az ülés magassága. Találja meg a tökéletes pozíciót!


Állítható háttámla

Keményen dolgozik és pihenésre van szüksége? Döntse meg a háttámlát 4°-os zárható lépésekben. Találja meg az Ön számára megfelelő szöget.


Ringató funkció

A szék rögzíthető fix függőleges helyzetben, vagy dönthető előre-hátra 12°-os ringató mozdulatokkal. A beállító kerék segítségével állítsa be a kívánt ellenállást.


4D karfa

A karfa 4 dimenzióban állítható, néhány gomb megnyomásával mozgatható. A megnövelt állíthatóságnak köszönhetően alkarja és könyöke megkapja a támaszt és a kényelmet, miközben Ön hosszú ideig keményen dolgozik vagy játszik.


Beépített deréktámasz

A háttámla állítható belső deréktámasszal rendelkezik.
Hasonló termékek
Acest site utilizează cookie-uri.