Arozzi Vernazza Supersoft gaming szék antracit (VERNAZZA-SPSF-ANT)

SKU: 4854480
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 24 április - 30 április
189175 Ft 195430 Ft (-3%) ?
Leírás

Stílusosan kényelmes

A Supersoft™ a népszerű Vernazza sorozat másik változata, és egyedi, bársonyos textúrájával rendelkezik. Csakúgy, mint a Soft Fabric™ sorozat többi széke, ez is légáteresztő anyagból készült, így tökéletes hosszú távú használatra. A Supersoft™ folyadéklepergető is, ami egy jó újdonság.

  • Supersoft™ - Sima, mégis tartós bútorszövet.
  • Memóriahabból készült puha nyak- és derékpárna.
  • Állítható magasságú gázrugó, amely akár 145 kg terhelést is támogat.
  • Nagy és tágas ülés és háttámla.
  • Masszív fémváz és alumínium alap.
  • Profi reteszelő billenő mechanizmus és 4D kartámasz.

Ergonomikus kialakítás

A Vernazza Supersoft™-ot az Arozzi jellegzetes ergonomikus kialakításával fejlesztették ki, amely megkönnyíti a hátat és a testtartást a hosszabb használat során. 2 memóriahabos párnával van felszerelve: egy derékpárnával, amely megtámasztja a hátat, és egy fejtámla párnával, amely megtámasztja a nyakat és a fejet.


Go Big

A Vernazza Supersoft™ az Arozzi egyik nagyobb széke, 145 kg-os teherbírásával és tágas háttámlájával. A gázlift további magasságot kapott, így az Arozzi egyik legmagasabb széke. Az ülés nyitott kialakítású is, ami azt jelenti, hogy kényelmesen élvezheti a teljes szélességét.


Alumínium alap

A váz alumíniumból készült, így rendkívül tartós, de tiszta és fémes megjelenést is kölcsönöz neki.


Supersoft™

A Supersoft™ egyfajta mikroszálas szövet, amely nagyon finom szintetikus szálakból készült. Mivel a szálak nagyon kicsik, az anyag sokkal sűrűbb, ami azt jelenti, hogy kevesebb por vagy egyéb allergén tud belesüllyedni az anyagba, ami viszont allergiabarátabbá teszi.
A sűrű szövet másik előnye, hogy a folyadék a felület tetején marad, ahelyett, hogy azonnal behatolna a szálakba, így van egy kis idő a folyadék eltávolítására, mielőtt foltosodna. Az anyag is jól megtartja a színét, és tovább fog frissen és újszerűen kinézni, mint sok más szövet.


Memóriahabos - Nyak- és Derékpárna

A párnák memóriahabja magasabb szintre emeli a kényelmet. A párnák gyorsan formálódnak a felhasználó után, így rendkívül kényelmesek, és nincs költsége annak a támogatásnak, amelyre testének hosszú órákon át tartó munkához vagy játékhoz szüksége van.


Állítható magasságú

A fogantyúval állítható az ülés magassága. Találja meg a számára tökéletes pozíciót!


Állítható háttámla

Keményen dolgozik és pihenésre van szüksége? Döntse meg a háttámlát 4°-os zárható lépésekben. Találja meg az Ön számára megfelelő szöget.


Ringató funkció

A szék rögzíthető fix függőleges helyzetben, vagy kinyitható, hogy szabadon dönthető előre-hátra 12°-os ringató mozdulatokkal. A beállító kerék segítségével állítsa be a kívánt ellenállást.


Dőlés-zár funkció

Mintha a széked néhány fokkal hátradőlt volna? A záródöntés funkció lehetővé teszi, hogy az ülés és a háttámla ne csak hátradőljön, hanem az Ön számára megfelelő helyzetben is rögzíthető legyen.


4D karfa

A karfa 4 dimenzióban állítható, néhány gomb megnyomásával mozgatható. A megnövelt állíthatóságnak köszönhetően alkarja és könyöke megkapja a támaszt és a kényelmet, miközben Ön hosszú ideig keményen dolgozik vagy játszik.
Hasonló termékek

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.