Melissa & Doug fa formarendező iskolabusz számokkal (9398K)

SKU: 4889095
0 Ft
Elkelt
Leírás
Tulajdonságok:

Itt a nagyszerű lehetőség, hogy a gyerekek már egész kis korban megismerkedjenek a formákkal és a számokkal egy nagyszerű játék keretin belül. Ez a fából készült iskolabusz egyben egy formarendszerező játék is, amelynek az egyik oldalán 0-4-ig a másikon 5-9-ig találunk számokat. A busz tetején pedig a matematikai jelek kaptak helyet. A Melissa & Doug fa játékai aprólékos kidolgozásuknak és festésüknek valamint a kiváló minőségüknek köszönhetően érték- és időtállóak, amelyek a gyerekek számára örömteli és szórakoztató játékélményt kínál.

    • Fa formarendező iskolabusz 

    • Számok 0-9-ig

    • Matematikai jelek 

  • Aprólékos kidolgozás

Neme Fiúk számára
Korosztály 3 éves kortól
Hasonló termékek
Melissa & Doug
A Melissa & Doug márka az alapítói nevét viseli, akiknek a kreativitás és a gazdag képzelőerő életük szerves részét képezi. Doug már fiatalkorában tudta, hogy játékokat szeretne készíteni. Együtt találták ki a tapintható kirakósdarabokat, ami még érdekesebbé teszi a játékot a gyerekek számára. Ma a Melissa & Doug fa kirakósokat készít. Mindegyik terméket a Connecticut-ban található irodájukban terveznek meg. Szülőként a játékokat először saját gyerekeikkel tesztelik, mielőtt eladásra kerülnek.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.