Woodyland Fa mágneses gyűrűpiramis (90674)

SKU: 4890299
0 Ft
Elkelt
Leírás
Tulajdonságok:

A kicsik fejlesztésében fontos szerepet kapnak a különböző bébijátékok, melyek használatával a szórakozás mellett készségeiket is fejleszthetik. A formák és színek, a kicsi-nagy fogalom megismerésére, valamint a kézügyesség fejlesztésére kiválóan alkalmas ez a színes gyűrűpiramis, amit kedvükre építhetnek fel, majd boríthatnak le.

A kiváló minőségű Woodyland fajátékok mindegyike rendelkezik az ITC Tanúsító Intézet fajátékokra vonatkozó biztonsági tanúsítványaival, így bizonyítottan alkalmas a gyermekek motorikus, mozgásszervi képességeinek fejlesztésére. Minden játék a legmagasabb nemzetközi általános irányelveknek megfelelően lett tesztelve, így méltán viselik a Biztonságos Játék titulust. Mindez garancia arra, hogy a gyermekek nem csak kiválóan szórakozhatnak, hanem megfelelő körülmények között fejleszthetik képességeiket is.


    • A fa gyűrűpiramis mérete: 13x17cm

  • Fa alkotóelemek száma: 13db

Neme Lányok és Fiúk számára
Korosztály 2 éves kortól
Hasonló termékek

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.