Melissa & Doug öltötztethető maci fajáték (3784)

SKU: 4892467
0 Ft
Elkelt
Leírás
Tulajdonságok:

Ez a bájos kis maci mindig mosolyog rád, azonban akkor a legvidámabb amikor stílusos ruhájába bújhat! Segíts neki felöltözni a puzzle-szerű játékban, ahol a maci ruhájának egy-egy darabját illesztheted a helyére. A nagy méretű fa alapon a kicsik könnyedén rakosgathatják a ruhadarab elemeket, melyek mindegyikén egy-egy izgalmas minta, kiegészítő található. Cipzár, gomb vagy csat, helyezd el őket kedved szerint. A mackó figurát most Te öltöztetheted színes ruhába a játék során!

    • Anyaga: fa

  • Mérete: 38x29x1,5cm

Neme Lányok számára
Korosztály 3 éves kortól
Hasonló termékek
Melissa & Doug
A Melissa & Doug márka az alapítói nevét viseli, akiknek a kreativitás és a gazdag képzelőerő életük szerves részét képezi. Doug már fiatalkorában tudta, hogy játékokat szeretne készíteni. Együtt találták ki a tapintható kirakósdarabokat, ami még érdekesebbé teszi a játékot a gyerekek számára. Ma a Melissa & Doug fa kirakósokat készít. Mindegyik terméket a Connecticut-ban található irodájukban terveznek meg. Szülőként a játékokat először saját gyerekeikkel tesztelik, mielőtt eladásra kerülnek.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.