Wera Click-Torque X 1 05075651001 Nyomatékkulcs Bedugaszolós szerszámokhoz 2.5 - 25 Nm

SKU: 4903472
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 26 Szeptember - 06 Október
102590 Ft
Leírás

Nyomatékkulcs Click-Torque X 1

Felvétel 9x12 mm

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Kattintson a nyomatékkulcsra az összetéveszthetetlen Wera kivitelben. Nagyon robusztus kivitel, nagy pontossággal, a DIN EN ISO 6789-1 szerint: 2017-07. Az alapértelmezett érték egyszerű beállítása és biztonsági mentése. A skálaértékek elérésekor hallható és tapintható kattanás megkönnyíti a kívánt nyomatékérték biztonságos beállítását. A robusztus kioldó mechanizmus garantálja a világosan hallható és érzékelhető kiváltó jelet a beállított nyomaték elérésekor. A jobb és a bal oldali ruházathoz és négyzet alakú betéttel a megfelelő beillesztő szerszámok fogadásához.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok: Forgatónyomaták (max.): 25 Nm · Forgatónyomaték (min.): 2.5 Nm · Kioldási pontosság +-: 4 % · Méret, hossz: 283 mm · Nyomatékkulcs jellemzők: Bedugaszolós szerszámokhoz · Skálabeosztás: 0.10 Nm · Termék típus: Nyomatékkulcs
Hasonló termékek

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.