Egyenes csavarhúzó, penge: 5,5 x 125 mm, Wera 335 05110007001

SKU: 4904851
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 08 December - 20 December
6830 Ft
Leírás

335 1,0 x 5,5 x 125 mm egyenesp. csav.húzóLasertip
Kraftform elgurulás elleni védelemmel

Jó minőségű Kraftform Plus Wera csavarhúzó. Többkomponensű Kraftform nyél. Lasertip hegyek: Microdurva felület, amely a csavarfejbe harap. Ezáltal ritkább a kicsúszás, és kevésbé kell rányomni a szerszámot. Hatlapú elgurulás-védelemmel. Jelöléssel ellátott markolat, a szerszám könnyebb megtalálásához és szortírozásához.

Jellemzők:
A Kraftform Plus csavarhúzóknak jobb az erőátvitele csekélyebb erőfeszítés mellett és még tartós igénybevételnél is kíméli a kéz-kar rendszert. A Kraftform nyélnek a kézhez kiválóan illeszkedő alakjával elkerülhetők a kéz sérülései, a hólyagok és bőrkeményedések. A nyélhez használt kemény anyagokon (fekete fogantyú zónák) gyors a fogásváltás a bőrnek a nyélre való feltapadásának veszélye nélkül. A lágyabb, "csúszásmentes" zónák (zöld) teszik lehetővé nagy erők veszteségmentes átvitelét. A nyeleken lévő csavar szimbólumok és méretek megkönnyítik a munkahelyen a csavarhúzó megtalálását a szerszámtáskában. A hatlapú elgurulásvédelem megakadályozza a bosszantó elgurulást a munkahelyen.- Hogyan tudom a csavarfejből a kicsúszást megakadályozni?Gyakran előfordul, hogy a csavarozásnál kicsúszik a szerszám a csavarból. Ilyenkor esetleg még feszültség alatt álló alkatrészek közé is kicsúszhat. A Wera Lasertip csavarhúzók hegye lézersugárral mikroszkopikusan fel van durvítva. Ez a durva felület formálisan szilárdan "berágja" magát a csavarfejbe. Ez biztonságérzetet kelt, különösen, ha feszültség alatt dolgozunk.
A lézer kezeléssel a pengehegybe egy mikrodurvaságú, szélső értékben 1000 Vickers keménységű felületet égetnek be. Ez formálisan szilárdan berágja magát a csavarfejbe. Ennek előnye: kevesebb kicsúszás, nagyobb biztonság.A csavarhúzó készleteket mindig tartóval szállítjuk, amit a falra fel lehet erősíteni. Így rendesen vannak tárolva és gyorsan hozzáférhetőek.

Műszaki adatok:
Alkalmazás: Műhely · Anyag: Szerszámacél · Anyagjellemző: Ötvözött · Csavarhúzó jellemzők: Többkomponensű markolat · Csavarhúzó típus: Egyenes pengéjű csavarhúzó · Elhajtás: Egyeneshornyú · Markolat hossz: 98 mm · Méret, hossz: 223 mm · Penge hossz: 125 mm · Penge kivitel: Kerek penge · Penge átmérő: 5.5 mm · Pengeszélesség: 5.5 mm · Pengevastagság: 1 mm

Szállítás tartalma:
335 1,0 x 5,5 x 125 mm


Hasonló termékek

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.