Wera 05004575001 Dugókulcs betét 18 mm 1 db 1/2

SKU: 4904892
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 29 Szeptember - 11 Október
5265 Ft
Leírás

8790 C ütközőkulcs 1/2 " -es meghajtással

Az ütközéses dugattyúkulcs betét 12,5 mm = 1/2 " hajtású elektromos vagy pneumatikus ütőkulcsokkal történő használatra. Az ütközésmérő technológia garantálja az átlag feletti élettartamot is extrém körülmények között. A Take it easy szerszámkeresővel, színkódolással méret szerint - a kívánt szerszám könnyű és gyors megtalálásához. Hatszögletű profillal és furatú horonyval. A hatszögletű profil lehetővé teszi a nagy erők továbbítását, és az anya vagy a csavarfej széleit tizenkét élű profilnál kevesebbre terheli. Külső hatszögletű csavarokhoz és anyákhoz.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: 12,5 mm = 1/2 " hajtású elektromos vagy pneumatikus meghajtású csavarkulcsokkal történő használatra
Az ütköztető technológia az átlag feletti élettartam érdekében
A hatszögletű profil pontos és profil-finoman csavarozást tesz lehetővé nagy teljesítmény-átvitel mellett
Szerszám-keresővel Könnyű: színkódolás méret szerint
Keresztfuratú és gyűrűs horonyval a rögzítőcsap és a gépi szerszámok rögzítőgyűrűjének rögzítéséhez

Műszaki adatok: Kulcsszélesség: 18 mm · Meghajtás (csavarhúzó): 1/2" · Méret, hossz: 38 mm · Termék típus: Dugókulcs betét
Hasonló termékek

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.