Wolfcraft 5208000 Süveg szög

SKU: 4905720
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 03 Október - 13 Október
4975 Ft 5240 Ft (-5%) ?
Leírás

3D gömb szög

A méretek mérésére és áthelyezésére háromdimenziós munkadarabokra

A 3D gömbszög jó minőségű műanyagból készül, sokoldalú centiméterrel és szögméreteivel. Ezzel a jelölőszerszámmal könnyen elvégezheti a méréseket, és átviheti azokat gerendákba, csövekbe és háromdimenziós munkadarabokra. A derékszögű geometria pontosan a sarkok mentén vezet jelölést - ideális a gömbszögek pontos átviteléhez a munkadarab két oldalán. A 45 ° és 90 ° szög megállókkal és a 0–90 ° közötti szabad szögek skálájával minden esetben felszerelhető. Párhuzamos vonalak jelölésekor a háromdimenziós gömbszög megbízható mértékként szolgál. Ezen felül fel van szerelve egy fúrómérővel, amellyel gyorsan meg tudja határozni a fúró átmérőjét.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Megáll 45 ° és 90 ° szögek esetén, további szög skála 0 - 90 ° közötti egyszerű mérési skálán használható mérőeszközként a párhuzamos vonalakba épített fúróvezetőnél a fúró átmérőjének meghatározásához.

Műszaki adatok: Anyag: Műanyag · Gyártói szám: 5208000 · Kalibrált: Gyári standard (tanúsítvány nélkül) · Termék típus: Süveg szög
Hasonló termékek

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.