Sky Noon

SKU: 4968710
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 13 December - 25 December
8740 Ft
Leírás
Fogja meg kalapját, lasszóját és akasztóját, és készüljön fel a vadnyugati nagy lendületű leszámolásra!Egy újra feltalált vadnyugati univerzumban játszódik, ahol a határ a felhők között lebeg, a Sky Noon játékosai felbérelt fegyvernökök szerepét töltik be, akik az égen harcolnak a szembenálló kartellharcosokkal. A Sky Noonban nincsenek egészségügyi mérőórák; ehelyett a játékosok különféle szupererős, sűrített levegős fegyvereket használnak, hogy az ellenséget kirepüljék a csizmasarkantyúikból! A grappling horgok és a lasszók a szó szoros értelmében mentőkötelet jelentenek, amelyek megakadályozzák a játékosokat abban, hogy lezuhanjanak a nagy kék égre. Más tárgyakkal, például gőzerővel működő jetpackkal, ugrópadokkal és teleporterekkel kombinálva a cowboyoknak gyorsan kell húzniuk a húzást, és könnyű cipőt kell viselniük a Sky Noon gyors iramú légi káoszában.

FŐBB JELLEMZŐK

Fegyverek Nagy robbanással

Használja a szupersűrített levegővel működő eszközöket, hogy az ellenfeleket ledobja a szintről – üsse őket varmint egyenesen a Holdra!

Lasszók, Grappling Hooks és Jump Pads… Oh My!

Gyorstüzelő horgok segítségével szabadon mozoghat az úszó szinteken. Használja ki az ugrópadokat a gyors, hosszú ugrásokhoz, és a lasszó cowboyokat vissza a szintekre. Az olyan kiegészítő elemek, mint a teleporterek és a léghajtású sugárhajtású csizmák, taktikai előnyt jelenthetnek, vagy segíthetnek elkerülni a halál közeli ütését.

Online többjátékos Mayhem

2-6 játékos ugorhat olyan módokba, mint a Free For All, Team Deathmatch, King of the Hill és Cart, és a közeljövőben további játékmódok is elérhetők.

Testreszabható online játékok

Tedd személyre a Sky Noon fegyverharcokat több mint 50 különböző játékszerver-beállítással. Tegyél több ütést a közelharci támadásokhoz, távolítsd el a véletlenszerű ládákat, kapcsold be a végtelen lőszert, növeld az összes tárgy ívási arányát és még sok más.

Újragondolt vadnyugat

Mivel a föld kiszáradt és repedezett, a nyugati lakosok a felhők felé néznek az utolsó víznyomok után. Technológiát kidolgozva földjeik égbe emeléséhez, a szembenálló frakciók most harcolnak a Lebegő Határ feletti irányításért.

A lebegő határ

Válasszon hét különböző szintet; A hangulatos Saloon városból, a Hightown magas tornyaiból és lebegő tornyaiból vagy a Whirlwind tornádó veszélyeiből a játékosok felfedezik, hogy az egyedülálló szintű mechanika előnyükre használható.

Egyjátékos időfutamok

Ugorj és lendülj át az ellenőrző pontokon ezeken az időfutami szinteken, és versenyezzen a legjobb próbaidőkért.

Karakter testreszabás

Te vagy a jó seriff a tíz gallonos kalapban, vagy az a férfi, akit minden megyében keresnek? Szabja testre megjelenését, és mutassa meg nekik, ki a legjobb Nyugaton.

Hasonló termékek

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.