The Sims™ 3 Showtime

SKU: 4980782
20245 Ft
Elkelt
Leírás
A játékról:

Merészkedj el a Starlight Shores új világába, és játssz el egy rongyos történetet simeiddel, miközben szupersztár énekesek, akrobaták és bűvészek lesznek, vagy akár DJ-ként is. Nézze meg, ahogy simeid hírnevet szereznek – vagy lángba borulnak, amint fellépnek a színpadon ujjongó tömegek előtt minden új helyszínen. A csúcs felé vezető úton a játékosoknak több eszközük lesz, hogy elmeséljék simeik történetét úgy, ahogyan akarják, beleértve a szakaszok testreszabásának lehetőségét, teljesen új ruházati lehetőségeket, tulajdonságokat, készségeket és életre szóló kívánságokat tartalmazó Simeket készíthetnek, és interakcióba léphetnek olyan tárgyakkal, mint pl. az új biliárdasztal, karaokegép és mechanikus bika.

Az új kapcsolt funkciók lehetővé teszik, hogy megoszthasd a nagy pillanataidat, és soha nem látott kapcsolatba kerülj a The Sims barátaiddal és rajongóival. A vadonatúj, opcionális SimPort funkció segítségével körútra küldje Simét, hogy fellépjen a barátja világában. Útközben különleges kihívások teljesítésével szerezhet jutalmakat, amelyeket új jelvényekkel jutalmazunk, és amelyek megtekinthetők és megoszthatók az új játékon belüli játékosprofilon és a falon.

Tartalmazza:

- Rise to Stardom: Merüljön el egy új világba, és élje meg álmait énekesként, akrobataként, bűvészként vagy DJ-ként. Nézze meg, ahogy simei hírnévre tesznek szert – vagy lángba borulnak, miközben más Simeknek teljesítenek.
- Hozz létre új simeket: Az új tulajdonságok, készségek és az életre szóló kívánságok több eszközt adnak a történetek elmeséléséhez, ahogy szeretnéd.
- Egy teljesen új világ: A Starlight Shores vadonatúj világa tele van érdekes új karakterekkel, akikkel találkozhatsz és elegyedhetsz velük. Ez a teljesen új város új helyszíneket és új objektumokat kínál, amelyekkel csiszolhatod a simeid tehetségét.
- Új tárgyak és interakciók: Útban a csúcs felé, miért ne adj egy kis szünetet simeidnek, és játssz egy kör klasszikus nyolcas labdát az új biliárdasztalon, vagy nézd meg, meddig maradhatnak a nyeregben a Mechanical Bull-on.
- Rise to Fame: Tedd testre színpadaidat kellékekkel, világítással, hátterekkel és speciális effektusokkal, és nézd meg a simeid a teltházas arénákban és a zsúfolásig megtelt tömeg előtt.
- Foglaljon vagy fogadjon koncerteket: Az opcionális SimPort funkció segítségével körútra küldheti simeit egy barátja játékába, hogy fellépjenek az ő világukban, jutalmakat szerezzenek, és még véleményt is kapjanak a Sims-műsorról.
- Legyen kapcsolatban (opcionális): Szerezzen új barátokat, csatlakozzon és ossza meg történeteit és tapasztalatait, és megkapja a legfrissebb Sims-híreket anélkül, hogy elhagyná a játékot.
- Új eredményrendszer: Szerezzen kitűzőket a célok elérése és a különleges kihívások teljesítése érdekében, amelyek nyomon követhetők és megoszthatók az új játékon belüli profilon és játékosfalon keresztül.
Termékek ugyanabból a márkából
Termékek ugyanattól az eladótól

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.