Faeria - Fall of Everlife

SKU: 5002265
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 11 December - 21 December
3170 Ft
Leírás
Kaios császár elfogyasztotta a Fruit of Everlife-t, és szörnyű romlást szabadít fel az Oversky-ban. Fogjatok össze a jakokkal és a rakoaiakkal, hogy leküzdjék!

A Fall of Everlife 40 VADONATÚJ kártyát mutat be, amelyekkel bővítheti gyűjteményét.Ezek az új kártyák a legfrissebb új mechanikát és kulcsszavakat tartalmazzák, beleértve a nagy teljesítményű CORRUPT: CORRUPT: csinál valamit, amikor ez a lény először az ellenséges földre költözik bármelyik körben, miután kijátszották.A Fall of Everlife az ALTÍPUSOKAT is bevezeti a Faeriába . Az altípusok további szinergiát biztosítanak a paklidban lévő lénykártyák között. Végül megidézhetsz egy jakcsordát, hogy urald az ellenfelet.

A DLC-ben bemutatott altípusok:

  • Jakok
  • Rakoans
  • Fenevadak


Ez a tartalom két részre oszlik:

1. rész: 20 új kártya
  • Tartalmazza a Corrupt kulcsszót és még sok mást!
  • Feloldás 2018. július 18-án

2. rész: 20 új kártya
  • Bemutatja az altípusokat – jakok, rakoánok és vadállatok!
  • Feloldás 2018. augusztus 21-én

A DLC-ben elérhető kártyák TELJES LISTÁJA megtekintéséhez látogasson el erre a linkre: https://www.faeria.com/news/patch-notes/239-fall-of-everlife-cards

Csak egyszer kell megvásárolnia ezt a tartalmat, hogy mindent megkapjon! A tartalom feloldása lehetővé teszi, hogy az új kártyák megjelenjenek a harci ládákban – ne feledd, a harci ládák SOHA nem tartalmaznak ismétlődést.

Ezen túlmenően ennek a tartalomnak a megvásárlásával azonnal egy egyedi Avatár, Orb, Well és Card Back kerül a gyűjteményébe!
Hasonló termékek

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.