Pamut rózsás kerek asztalterítő Ø 170 CM Sweet Roses

SKU: 5112487
  • Egy darab maradt
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 18 április - 22 április
26170 Ft 27541 Ft (-4%) ?
Leírás

Pamut rózsás kerek asztalterítő Ø 170 CM méretben, a Sweet Roses kollekcióból. 

A lágy rózsaszín háttér a rózsa mintával kombinálva adja ennek a sorozatnak a vidám, szuper édes alapját. Ezzel a konyhai textíliával egyetlen étkezés sem lesz unalmas. 

Anyaga: 100% pamut

Mérete:  Ø 170 CM

Válaszd hozzá a kollekcióhoz tartozó konyharuhákat, edényfogó kesztyűt, terítőt és kötényt.


Hasonló termékek
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.