Pamut rózsás konyharuha 50X70 CM Sweet Roses SWR42-1

SKU: 5112490
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 19 április - 23 április
3440 Ft 3618 Ft (-4%) ?
Leírás

Pamut rózsás konyharuha 50X70 CM a Sweet Roses kollekcióból. 

A lágy rózsaszín háttér a rózsa mintával kombinálva adja ennek a sorozatnak a vidám, szuper édes alapját. Tedd hangulatossá konyhád ezzel a romantikus konyharuhával.  

Anyaga: 100% pamut

Mérete:  50X70 CM

Válaszd hozzá a kollekcióhoz tartozó konyharuhákat, edényfogó kesztyűt, terítőt és kötényt.


Hasonló termékek
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.