Pamut fehér konyharuha kék rózsás 50x70 cm

SKU: 5112502
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 25 április - 29 április
3440 Ft 3618 Ft (-4%) ?
Leírás

Minőségi pamut fehér színű konyharuha , praktikus akasztóval. Meleg légkört teremt a konyhában, és a főzés minden percét imádni fogod.

 100% pamut

Méret: 50x70 cm

Mosógépben mosható.

Fedezd fel a kollekció többi termékét itt!


Hasonló termékek
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.