Ansmann Future Multi 3in1 LED Kézilámpa Övcsíptetővel 180 lm (1600-0137)

SKU: 5119794
  • Gyors kiszállítás
13050 Ft
Elkelt
Leírás
3 az 1-ben: rugalmas, sokoldalú, multifunkcionális
Az ANSMANN innovatív Future Multi 3in1 multifunkcionális lámpája három lámpát integrál egy lámpába - fókuszálható zseblámpát, munkalámpát és jelzőlámpát. Ezért ideális univerzális segítőnek útközben. A fény szinte bármikor és bárhol használható, akár professzionális zseblámpaként a sötétben, akár mozgás közbeni megvilágításra, vagy a forgalom veszélyhelyzeteinek biztosítására.
Tökéletes érzés és biztonság
Csúszásmentes felületének és nagy zárókupakapcsolójának köszönhetően a Future Multi 3in1 ideális egykezes kezeléshez, még kesztyű viselése esetén is. A kapcsolórészben állandóan elhelyezett tartómágnes lehetővé teszi, hogy minden fém tárgyhoz rögzítse. A fokozatos fókuszálás a pontos ponttól a homogén reflektorig a lámpafej mozgatásával teszi teljessé a multifunkcionális lámpa könnyű kezelését.
Nagyon fényes és tartós
A TOSHIBA legújabb LED technológiájával és a munka- és jelzőlámpa egységben található kiváló minőségű, 0,5 W-os SMD LED-ekkel felszerelve nagyon fényes és energiatakarékos. A Future Multi 3in1 fényereje akár 220 lumen, kb. 3,75 órás fénytartammal és 184 méteres fénytávolsággal. A munka- és jelzőfény fényárama 100 lumen, a megvilágítási idő pedig több mint 11 óra.
3 × Micro AAA elemet és eltávolítható övcsipeszt tartalmaz.
Hasonló termékek
Acest site utilizează cookie-uri.