Gyerek szőnyeg 120x180 cm

SKU: 5167050
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 05 Augusztus - 13 Augusztus
  • A termék eredete: Horvátország.
30296 Ft
Leírás
A dekoratív digitális nyomtatott mintákat speciális zseníliafonalakból készített Kilim stílusú szövetre vitték fel. A dekoratív szövött zsenília szőnyegekkel adjon minőséget és eleganciát otthonának. A zseníliaszövés minősége magas. A szövetet speciális pamut- és zsenília keverékfonalakból szőtték Törökországban. A termékeinkben használt textilfestékek nemzetközi OEKO-TEX Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkeznek. A STANDARD 100 by OEKO-TEX a világ egyik legismertebb címkéje a káros anyagokra tesztelt textíliákhoz. Ez a vásárlók bizalmát és a magas termékbiztonságot jelenti. Mivel termékeink rendelkeznek az OEKO-TEX szabvány 100 tanúsítási szabványaival, nincsenek olyan vegyi anyagok, amelyek károsak lennének az emberek és az állatok egészségére. Nem tartalmaz természetes vegyszereket. Nagyon puha anyag. Teljes kényelmet nyújt. Ne tegye ki közvetlenül tűző napfénynek. A szőnyegek, amelyeket otthonod díszítésének megfelelően terveztek gyönyörű és trendi színekkel, könnyen száradnak és nincsen kellemetlen szaguk.
  • Gyártási folyamat: Az ágytakarók géppel szőttek
  • Használható padlófűtéses felületeken is: igen
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Méret 120x180 cm (hosszúság 1 cm/szélesség 180 cm/magasság 120 cm)
Súly: 3.5 Kg
Anyag: 25% pamut, 75% zsenília<br> Hátoldal: csúszásgátló pamut, géppel szőtt<br> Anyag sűrűsége: 1500 g/m²<br> Szál vastagsága: 6 mm<br>
Szín: többszínű
Dokumentumok
Tisztítási utasítások: Mosógépben tisztítható, ideális tartós használatra, fakulás nélkül. Vegyszeres tisztítás nem ajánlott. Finom mosási programokkal 30- 40 fokon mosható gépben. Ne használjon rendkívül erős vegyszereket, például zsírtalanítót, lágyítót, nagy dózisú fehérítő vagy fehérítő a termék tisztításához. Ne szárítsa a terméket hosszabb ideig a szárítóban.
Professzionálisan tisztítható: nem
Kézi mosás: igen
Oyo Concept
Az Oyo Fashion által piacra dobott lakberendezési vonal hiteles márkája. Célja olyan kiváló termékek létrehozása, amelyek tükrözik a városi lelkiséget a modern otthonokban.
A felület sütiket használ.