56468 Ft
Elkelt
  • Erre a termékre ingyenes a szállítás.
Leírás

Ez a Pure2Improve által gyártott aktív fal egyaránt képes a földön guruló lövések és a levegőből érkező labdák visszapattintásához, így a segítségével sokféle labdatartási készség gyakorolható.

Egyedülálló tervezésének köszönhetően könnyen többféle szögbe is beállítható, így különféle módokon képes visszapattintani a labdát. A hálón színkontrasztos középső célzóna is megtalálható. Nagy teherbírású acél csöveinek köszönhetően a váz szerkezete rendkívül strapabíró. A hátsó oldal az edzés felpörgetésére lett tervezve. Emellett az egyszerű szállítás és mozgatás érdekében könnyen összehajtható.

A Pure2Improve termékei bármilyen szinten lévő sportoló teljesítményének megnövelésében segít. Legyen szó futballról, jégkorongról vagy úszásról, ha sikerül csúcsformába lendíteni magunkat, a sportolói teljesítményünk nő és a sérülésekkel szemben is védettebbek leszünk. Minden sportág fizikai követelményeket támaszt a testünkkel szemben. Szükség lehet az edzésre az egyensúlyérzékünk, a rugalmasságunk és az állóképességünk növelése érdekében, hogy ezáltal tudásunk legjavát adhassuk.

  • Colour: Black and red
  • Anyaga: 70% fém és 30% háló
  • Mérete: 111,7 x 105,5 x 63,5 cm (H x Sz x M)
  • Nagy teherbírású acél csőváz
  • Az egyedülálló tervezésnek köszönhetően könnyedén állítható a labda visszapattintásának szöge
Termékek ugyanabból a márkából
Termékek ugyanattól az eladótól

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.