PUMA Safety Condor Low ESD SRC 640542-42 ESD biztonsági cipő S3 Méret: 42 Barna 1 pár

SKU: 5451875
  • Gyors kiszállítás
84535 Ft
Elkelt
Leírás

Puma biztonsági cipő Condor Low ESD SRC

Ugrál a középtalp
A hagyományos PU középtalpokkal szemben a BOUNCE középtalp PU anyaga lényegesen több kis légbuborékot tartalmaz. Ezek biztosítják az egész láb optimális párnázását, ugyanakkor jelentős súlymegtakarítást eredményeznek.

Duo PU talp
Kopásálló, robusztus, mégis rugalmas - ez a talp fut, fut és fut ... A profil magas csúszásállóságot biztosít még nedves felületeken is. Az áttetsző talp anyaga ideális az érzékeny padlón történő munkához.

evercushion® pro ESD
Ennek a talpbetétnek a lágy PU-anyaga biztosítja az optimális párnázást a mozgás kezdetétől a végéig, ezáltal enyhíti a nyomászónákat. Az elülső talp területén lévő finom perforációk biztosítják a jó szellőzést. Az elektrosztatikus töltések a testből származnak.

FAP®-áthatolásvédelmet
A kerámia bevonatú szálakból készült rugalmas behatolásvédelem megvédi a lábakat az egész felületen a behatoló tárgyaktól, és még mindig támogatja a cipő rugalmasságát.

acélkapli
Acél orrfedél a nagyobb kényelem érdekében.

felsőrésszel
Az olajozott nubukbőr bársonyos jellegű, mint a nubukbőr, de simább és még nagyobb védelmet nyújt a nedvesség behatolása ellen. Ezenkívül megakadályozza a korai öregedést még apróbb gondozással is.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok: Anyag: Nubukbőr · Anyag (talp): Poliuretán · Biztonsági fokozat: S3 · Méret: 42 · Szín: Barna · Termék típus: ESD biztonsági cipő · Védősapka: Acél · Záró rendszer (cipő): Cipőfűző
Hasonló termékek
A felület sütiket használ.