Prestigio Nemi elektromos dugóhúzó (PWO103SL_EN)

SKU: 5525760
  • Gyors kiszállítás
14710 Ft
Elkelt
Leírás
A Nemi intelligens bornyitó végleg megkíméli a palacknyitással járó fárasztó folyamattól. Használata azt jelenti, hogy többé nem okoz nehézséget a palackfelnyitás. Csak helyezze fel a dugóhúzót az üvegre, nyomja meg a gombot, és néhány másodperc múlva töltse meg poharait kedvenc borával!

AKÁR 70 PALACKOT NYIT KI ÚJRATÖLTÉS NÉLKÜL

Ez a praktikus és modern automata bornyitó sok gondtól kíméli meg Önt, igazi fogás lesz otthoni bulira és nyilvános rendezvényre is, hiszen 70 palackot nyit fel töltés nélkül!

LEVEGŐZTETŐ ÉS VÁKUUMPALACK KUPAK

A szett mindent tartalmaz, ami egy professzionális sommeliernek is szükséges. Például tartalmaz egy levegőztetőt a bor légbuborékokkal való telítésére, hogy felfedje annak maximális ízét, valamint egy speciális kupakot, amely leereszti a levegőt, szorosan lezárja a borosüveget, és hosszú ideig megőrzi a bor minőségét.

FÓLIAVÁGÓ KÉS

Felejtse el azokat a kényelmetlen eszközöket, amelyeket korábban használt a címke eltávolítására. Most van egy speciális kés a fólia egyszerű és gyors vágásához. Helyezze az üveg nyakára, végezzen körkörös mozdulatokat, és húzza le a külső csomagolást.

STÍLUSOS DESIGN

A bornyitó minimalista dizájnjával tökéletesen illeszkedik egy kis konyhába és egy nagy bálterembe egyaránt. A fém dugóhúzó tökéletes ajándék akár a bor rajongók számára.

Hasonló termékek
Acest site utilizează cookie-uri.