Karácsonyi porcelán jumbo bögre 1000 ml Mikulás hőlégballonban

SKU: 5526737
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 25 április - 29 április
6261 Ft
Leírás

Ezt a csodás karácsonyi bögrét egy gyönyörű csillagos éjszakai égbolt motívuma díszíti, amelyen egy fantasztikus Mikulás-figura jelenik meg színes léggömbben. A karácsonyi karaktert intenzív színek és hangulatos dizájn hangsúlyozzák.

A bögre egy díszdobozba van csomagolva, ugyanazzal a motívummal, tökéletes ötlet karácsonyi ajándéknak nőknek és férfiaknak egyaránt, de akár főnöki, tanári ajándéknak is.

Űrtartalom: 1000 ml

Mosogatógépben és mikrosütőben nem használható.


Hasonló termékek
Duo Gift
A DUO több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik az ajándék porcelán kereskedésben. A csapat folyamatosan követi a trendeket, és soha nem áll le az ajánlatunk túllépésén és javításán. Gondosan kiválasztottuk a legkiválóbb partnereket, akik a legjobb minőséget kínálják. Termékeink egyedivé tétele érdekében rengeteg művészrel és grafikussal működünk együtt. A partnergyáraknál leadott megrendeléseket több tucat órányi megbeszélés, kiválasztás és elemzés követi. Körülvesszük a sajátunkat a Képzőművészeti Akadémián végzett diplomások, tervezők és fotósok társasága, akiknek köszönhetően termékeink pontosan olyanok, mint amilyet vásárlóinknak szeretnénk ajánlani. A porcelánunk nemcsak bögre vagy csésze. Egyformán összpontosítunk a csomagolásának tervezésére. Irányelvünk az, hogy egy remek ötletet juttassunk el a végső vásárlóhoz egy olyan ajándékról, amely egyúttal kielégíti a fő napi igényeket. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy megfeleljünk minden tea- és kávékedvelő elvárásának, valamint azoknak, akik egyszerűen szeretik szépséggel körülvenni magukat.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.