Karácsonyi porcelán 2 db csésze szett Madarak

SKU: 5526746
  • Egy darab maradt
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 25 Június - 27 Június
10840 Ft 11402 Ft RRP ?
Leírás

Ezt a csodás karácsonyi jumbo csészét színes madarak díszítik, bájosan, karácsonyfaágak motívumával. A klasszikus piros, zöld és arany színek tökéletesen tükrözik a karácsonyi hangulatot.

A szett 2 db csészét és aljat tartalmaz.

A csésze egy díszdobozba van csomagolva, ugyanazzal a motívummal, tökéletes ötlet karácsonyi ajándéknak nőknek és férfiaknak egyaránt, de akár főnöki, tanári ajándéknak is.

Űrtartalom: 280  ml

Mosogatógépben és mikrosütőben nem használható.


Hasonló termékek
Duo Gift
A DUO több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik az ajándék porcelán kereskedésben. A csapat folyamatosan követi a trendeket, és soha nem áll le az ajánlatunk túllépésén és javításán. Gondosan kiválasztottuk a legkiválóbb partnereket, akik a legjobb minőséget kínálják. Termékeink egyedivé tétele érdekében rengeteg művészrel és grafikussal működünk együtt. A partnergyáraknál leadott megrendeléseket több tucat órányi megbeszélés, kiválasztás és elemzés követi. Körülvesszük a sajátunkat a Képzőművészeti Akadémián végzett diplomások, tervezők és fotósok társasága, akiknek köszönhetően termékeink pontosan olyanok, mint amilyet vásárlóinknak szeretnénk ajánlani. A porcelánunk nemcsak bögre vagy csésze. Egyformán összpontosítunk a csomagolásának tervezésére. Irányelvünk az, hogy egy remek ötletet juttassunk el a végső vásárlóhoz egy olyan ajándékról, amely egyúttal kielégíti a fő napi igényeket. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy megfeleljünk minden tea- és kávékedvelő elvárásának, valamint azoknak, akik egyszerűen szeretik szépséggel körülvenni magukat.
A felület sütiket használ.