2 csésze csészealjjal Virágfesztivál 280ml

SKU: 5529141
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 18 Június - 01 Július
16469 Ft
Leírás
2 csésze csészealjjal Virágfesztivál 280ml

 

Fedezd fel a kifinomultságot és a szépséget minden falatban ezzel a 2 csésze Virágfesztivál 280 ml-es csészealjjal. Kifinomult kialakításukkal és elegáns árnyalataikkal ezek a csészék és csészealjak egy csipetnyi eleganciát és bájt visznek minden pillanatba, amikor kedvenc teáját vagy kávéját élvezi.

Funkciók:

  • Teljes készlet: Ez a készlet 2 csészét és 2 csészealjat tartalmaz, amelyek tökéletesek ahhoz, hogy megoszd szeretteiddel a forró italok örömét.
  • Kifinomult kialakítás: A Virágfesztivál készlet csészék és tányérok kifinomultságot és eredetiséget visznek az ivás élményébe.
  • Virágfesztivál kollekció: A termékek a rangos PIP STUDIO kollekció részét képezik. Kiváló minőséget és dizájnt biztosít.

Javasolt felhasználások: Ez a szett ideális az érzékek kényeztetéséhez és a szünetek autentikus kikapcsolódássá alakításához. Akár kedvenc teádat vagy kávédat élvezed, akár egy forró italt fogyasztasz a barátaiddal, ezek a csészék és csészealjak minden pillanatot különlegessé tesznek.

Karbantartási utasítások: A porcelán csészék és tányérok kifogástalan megjelenésének megőrzése érdekében óvatosan mossa le meleg vízzel és enyhe mosószerrel. Kerülje a súrolószerek vagy kemény szivacsok használatát, amelyek károsíthatják a felületet.

Adj egy csipetnyi eleganciát és kifinomultságot a pihenés minden pillanatához ezzel a 2 csésze csészealj készlettel. Változtassa italait elbűvölő és autentikus esztétikai élménnyé. Adja hozzá a terméket a bevásárlókosárhoz most, és élvezze szépségét minden nap.
Szín: Rózsaszín.
Márka: PIP STÚDIÓ.
Árkategória: 100 -149.99 lej.
Kapacitás: 280 ml.
Ean: 8720604946277.
Típus: Csésze és csészealj készlet.
Darabszám: 2.
Anyag: Porcelán.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 0,500 Kg
A felület sütiket használ.