Carl Schmidt Sohn-Cloppenburg 60 részes étkészlet, rozsdamentes acél, ezüst

SKU: 5632795
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 17 április - 25 április
35414 Ft 66026 Ft RRP ?
  • Erre a termékre ingyenes a szállítás.
Leírás

Carl Schmidt Sohn Solingen városában a kiváló minőségű kések és evőeszközök gyártásában elért kiválóságáért részesült elismerésben. Ma Solingen továbbra is a kések központja Németországban, ahol a német kések mintegy 90% -át gyártják.

Már 1928-ban nagy sikerrel értékesítettek olyan híres késes termékcsaládokat, mint a "Continental", a "Solingia" vagy a "La Casita". Az 1829 több mint 180 éve foglalkozik kések fejlesztésével és gyártásával, és folyamatosan javította a forma és a funkció kombinációját. 

Termékleírás

• A készlet tartalma: 12 x kanal, villa, kés, desszertkanál és desszertvilla.

•Méretek:
  - asztali kanál - vastagság 2,5 mm - hossza 20,5 cm - súlya 48 gramm;
  - asztali villa - vastagság 2,5 mm - hossza 20,7 cm - súlya 42 gramm;
  - asztali kés - vastagság 5,0 mm - hossza 22,5 cm - súlya 84 gramm;
  - torta villa - vastagság 1,5 mm - hossza 14,5 cm - súlya 15 gramm;  
  - kávéskanál / desszertkanál - vastagság 1,5 mm - hossz 14,5 cm - súly 18 gramm.
terméktípus: 60 darab.
Anyag: Rozsdamentes Acél.
Szín: Ezüstszín.
Fa konstrukció: Kézi / automatikus mosás.
Típus: Evőeszköz készlet.
Hasonló termékek
Carl Schmidt Sohn
Carl Schmidt Sohn 1829-ben kezdte el a kard gyártást. 1830-ig a gyártás heti 2000 kardot, és több mint 100 kovácsot, darálót és munkást alkalmazott. Mivel az ipari szerszámgyártás gyorsan melegágyává váló Németországban Carl Schmidt Sohn késeket, evőeszközöket, borotvapengéket, ollót és zsebkéseket is gyártani kezdett 1869-től. Amint a tenger iránti kereslet a kések iránt nőtt, Carl Schmidt Sohn növelni kezdte a kések gyártását és kevesebb olló és borotva. Már a századfordulón a Carl Schmidt Sohn kések többségét Európába exportálták. Azóta Carl Schmidt Sohn kiváló minőségi kések és evőeszközök gyártásának kiválóságáról ismert, hosszú távú gyártástörténet alapján Solingen városában. Ma Solingen továbbra is Németország késközpontja, ahol a német kések körülbelül 90% -át gyártják. Már 1928-ban Európában nagy sikerrel értékesítették azokat a híres kés termékcsaládokat, mint a „Continental”, „Solingia” vagy „La Casita”. 1829 több mint 180 éve foglalkozik a kés fejlesztésével és gyártásával, és folyamatosan javította a forma és a funkció kombinációját.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.