StartONTeam Kutyaugatásgátló síp Ultrahangos Kiképzéssel, Az agresszív kutyák könnyű elűzéséhez vagy elűzéséhez, Ezüst

SKU: 5637693
  • Gyors kiszállítás
1625 Ft 4970 Ft RRP ?
Elkelt
Leírás

 

Ultrahangos Kutyakiképző síp StartONTeam™, állítható, Professzionális Kiképzősíp Bármilyen Méretű Kutyának - 9 Színben Kapható

 

 

UNIVERZÁLIS SÍP

A StartONTeam™ ultrahangos fütyülőket széles körben használják a négylábúak irányítására. A sípnak nem feltétlenül kell működnie, de mindannyian tartozunk annyival, hogy megpróbálunk megszabadulni a szomszéd idegesítően ugató kutyájától, vagy figyelmeztetni a sajátunkat, ha az tréfát akar űzni. Minden kutyafajtához alkalmas, csendes, ultrahangos kutyasípot kapsz, így bármikor kapcsolatba léphetsz a kutyusoddal.

 

 

MEGÁLLÍTANI AZ UGATÓ KUTYÁKAT

Abban a pillanatban, amikor kutyája vagy a szomszéd kutyája tovább ugat, fújja meg finoman a sípot, és a kibocsátott alacsony frekvenciájú ultrahang könnyen felkeltheti kutyája figyelmét, és leállíthatja az ugatást a nap legstresszesebb időszakaiban.

 

ÁLLÍTHATÓ FREKVENCIÁK

Minden kutya másképp reagál a StartONTeam™ füttyszóra. A kiképzősípjaink anyával és csavarral rendelkeznek, amelyek elforgatásával beállítható a frekvencia.

 

BEÁLLÍTÁSI MÓD

A StartONTeam™ megfelelő frekvencia megtalálásához a színes sapkát lehúzva el kell távolítani, és az egyik végén lévő fogaskerékkel egy teljes fordulatot elforgatva kell kezdeni, majd minden alkalommal megfújni a sípszót, és gondosan megfigyelni a kutya reakcióját, amíg a kutya a legerősebb reakciót nem mutatja.

 

ABSZOLÚT SZIGURANCIA

A kutyasíp 304 rozsdamentes acélból készült, és az ultrahangos frekvenciák anélkül hívják fel a kutyák figyelmét, hogy befolyásolnák a hallásukat és egészségügyi problémák nélkül..

 

SZÜKSÉGES KITARTÁS

Ahhoz, hogy a kiképzés sikeres legyen, addig kell ismételni a parancsokat, amíg a kiskutya nem reagál az első alkalommal.

 

HORDOZHATÓ ÉS KÖNNYEN BEÁLLÍTHATÓ

 

MEGJEGYZÉSEK

Az ultrahang akár 1000 métert is képes megtenni. A kiképzés után, még ha a kutya nincs is az Ön látómezejében, a kutya az Ön füttyétől függően képes a megfelelő cselekvéseket (Ül, Mancs, Fekszik, Fekszik, Fel, Gyógyul) végrehajtani. A kutyasíp használatával bármikor ráveheti a kutyát, hogy jöjjön Önhöz, nem kell kiabálni..

 

HASZNOS MEGJEGYZÉSEK

------- Egy rövid hang - "ATENTIE"

------- Két rövid hang - "INAPOI"

------- Egy hosszú és egy rövid hang - "STAI JOS"

------- Két hosszú hang - "ASTEAPTA"

Hogyan képezd kutyádat a kutyasíp segítségével:
Készítsen elő néhány finomságot, vigye ki a kutyáját a gyepre vagy egy csendes helyre.
Állítsa be a hangmagasságot, és fújja meg a sípot a kutya kiképzéséhez, és addig tesztelje, amíg a kutya nem reagál a parancsokra.
Figyelje meg a kutya reakcióját az egyes beállításokra, amíg a kutya a legerősebb reakciót nem mutatja.
A legjobb, ha foglalkozásonként 5-6 alkalommal edzünk, jutalmazzuk a kutyát jutalommal, ha pozitívan reagál.

PÉLDA

Így ismételje meg a képzést. Később, több edzés után, amikor a parancsot ismételgetjük, a kutya magától le fog ülni. Ne feledje, hogy jutalmazza meg, amikor megérdemli és teljesíti a parancsokat, hogy újra és újra megtegye azokat a jutalom reményében.

 

VÁLASZD KI A KEDVENC SZÍNED!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fehér

 

Kék

 

Ezüst

 

Fekete

 

Zöld

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Narancs

 

Piros

 

Rózsaszín

 

Bíbor

Termékek ugyanattól az eladótól
A felület sütiket használ.