Prémium zuhanyvízszűrő LuxeDenar® 20 fokozatú szűrés, eltávolítja a klórt, nehézfémeket, szennyeződéseket, könnyen telepíthető,

SKU: 5655421
  • Brand: Luxedenar
  • Forgalmazza és Szállítja: LUXEDENAR
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 22 április - 24 április
15180 Ft 15972 Ft (-4%) ?
Leírás

 

A Luxedenar® prémium vízszűrő innovatív és megbízható megoldás az otthoni víztisztításhoz, kiváló minőségű ivó- és fürdővizet biztosítva. 20 fejlett szűrési lépésével ez a víztisztító rendszer kiemelkedik teljesítményével és könnyű használatával.

 

  

 

  1. 20 szűrőállomás: A Luxedenar® szűrő 20 szűrőcsatornával rendelkezik, amelyek mechanikai, kémiai és biológiai szűrési lépéseket tartalmaznak a szennyeződések, klór és kellemetlen szagok hatékony eltávolítása érdekében a csapvízből.

 

  1. Könnyen telepíthető:  Az ergonomikus kialakításnak és az egyszerű telepítésnek köszönhetően ez a szűrő gyorsan telepíthető szakmai segítség nélkül. A telepítési utasításokat és az összes szükséges alkatrészt tartalmazza, hogy a folyamat a lehető legegyszerűbb legyen.

 

  1. Megszünteti a klórt, a szennyeződéseket és a kellemetlen szagokat: A Luxedenar® szűrő fejlett szűrési technológiákat alkalmaz a klór, üledék, nehézfémek, baktériumok és egyéb szennyeződések eltávolítására a csapvízből. Így a víz tisztábbá, biztonságosabbá és kellemesebbé válik az ízlés és az illat.

 

  1. Fürdővíztisztító:  Ez a szűrő nem korlátozódik csak az ivóvízre; Használható fürdővíz tisztítására is. Ez segít javítani a bőr és a haj egészségét, csökkentve a klór és más vegyi anyagok negatív hatásait a fürdővízben.

 

  1. Jobb egészség és megjelenés: Ha tisztított vizet iszik a Luxedenarral®, segít fenntartani az optimális egészséget, valamint a bőr és a haj egészségesebb megjelenését. Ez a szűrő segít megelőzni az ivóvízminőséggel kapcsolatos betegségek kockázatát is.

 

  1. Prémium vízszűrő A Luxedenar® tökéletes választás azok számára, akik jobb minőségű vízhez szeretnének hozzáférni és javítani az életminőséget azáltal, hogy egészségesebb környezetet biztosítanak maguknak és családjuknak. Kivételes teljesítményével és könnyű használatával ez a szűrő értékes befektetést jelent egészségébe és jólétébe.


Anyaga:: Műanyag.
Hasonló termékek

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.