Húsvéti pamut nyuszis asztali futó 50x160 cm Floral Easter Bunny

SKU: 5783854
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 18 április - 22 április
6910 Ft 7269 Ft (-4%) ?
Leírás

Húsvéti pamut nyuszis asztali futó 50x160 cm méretben, a Floral Easter Bunny kollekcióból.

A minőségi pamut anyagot rózsaszín alapon vidám tavaszi virágos dekoráció díszíti, mellyel megalapozhatod a húsvéti ünnepek, étkezések örömteli hangulatát.

  •  Rózsaszín
  •  100% pamut
  •  Romantikus
  •  0,87 kg
  • Méret: 50x160 cm

Fedezd fel a kollekció többi darabját itt!


Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 0,800 Kg
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.