Húsvéti nyuszis pamut konyharuha Floral Easter Bunny

SKU: 5783861
3340 Ft 3506 Ft (-4%) ?
Elkelt
Leírás

Húsvéti nyuszis pamut konyharuha, 50x70 cm méretben, a Floral Easter Bunny kollekcióból.

A minőségi pamut anyagot rózsaszín alapon vidám nyuszis, virágos dekoráció díszíti, mellyel megalapozhatod a húsvéti ünnepek, étkezések örömteli hangulatát.

  •  Rózsaszín
  •  100% pamut
  •  Romantikus
  • Méret: 50x70 cm

Fedezd fel a kollekció többi darabját itt!


Műszaki adatok
Súly: 0,800 Kg
Termékek ugyanabból a márkából
Termékek ugyanattól az eladótól
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.