Húsvéti nyuszis pamut kerek asztalterítő Ø 170 cm Szerelmes nyuszik

SKU: 5783864
  • Egy darab maradt
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 18 április - 22 április
20100 Ft 21157 Ft (-4%) ?
Leírás

Ez a gyönyörű és aranyos húsvéti pamut kerek asztalterítő tele van bájjal és vidámsággal, amely tökéletesen kifejezi a tavaszi ünnep szellemét.

A kollekció főszereplői két szerelmes nyuszó, akik vidáman "ugrándoznak" konyhai textil termékeken. A kifinomult és rusztikus design a hagyományos húsvéti motívumokat ötvözi a modern stílussal, így egyedülálló és varázslatos atmoszférát teremt otthonodban. 

  •  fehér, barna
  •  100% pamut
  •  Vidéki stílus
  •  0,27 kg
  • Méret:  Ø 170 cm

Fedezd fel a Szerelmes nyuszik / Bunnies in Love kollekció további bájos darabjait itt!


Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 0,300 Kg
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.