Philips Master Son-t Pia GreenPower 600W lámpa, vegetatív viráglámpa

SKU: 5804543
  • Egy darab maradt
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 02 Július - 04 Július
22240 Ft 23408 Ft RRP ?
Leírás

Kifejezetten a maximális virágzási fényhez kifejlesztve
A Philips Master SON-T PIA (Philips integrált antenna) Green Power 400W kifejezetten a maximális virágzási fényviszonyok közé lett kifejlesztve. Ez egy nagynyomású nátriumlámpa, amely a kertészetben elérhető leghatékonyabb fényforrások közé tartozik.
 
  Son-t Pia GreenPower Philips Master - Főbb jellemzők
A Philips Master SON-T PIA Green Power lámpa Philips beépített antennával (PIA) rendelkezik. Ez egy szabványos, teljes spektrumú izzó, az a fény, amelyet ez a kivételes növekedés generál minden növényében mind a vegetatív, mind a virágzási fázisban. A Philips Greenpower lámpák fejlett technológiája és robusztus kialakítása a nagyobb megbízhatóság és a hosszabb élettartamú, optimális szintű gyártás határozott előnyeit is biztosítja. Javasoljuk, hogy ezt a lámpát 6-9 havonta cserélje ki.

Ez a lámpa minden szabványos 400 W-os előtétünkhöz alkalmas.

 

Előírások
HPS AGRO lámpa
Vágódobozonként 100x100 cm
Gyártó: Philips
Agro Igen
Watt 400 W
Volt 240 Volt
Minimális távolság a lámpa és a berendezés között: 45 cm
Lumen 58500 lm
Átmérő: 4.8 cm
Hosszúság: 30 cm
Közös vámtarifa 2050 K
Élettartam: 30000 óra


Energiahatékonysági osztály:: B osztály.
Írja:: Hagyományos.
Erő:: 600 W.
Alap típusa:: E40.
Hasonló termékek
Philips
A Philips már több mint 125 éve úttürő a világítástechnika innovációja és minősége terén. Mint az elektromos világítás úttörője, a Philips folyamatosan új világítási technológiákat fejleszt ki, amelyek állandóan a mai társadalom igényeihez és erőforrásaihoz igazodnak A márka termékei átalakítják a várostereket, munkahelyeket, lakásokat. A termékek és a szolgáltatások segítenek az ügyfeleknek az energiafelhasználás optimizálásában. A Philips fényforrások már több mint egy évszázada komfortot, biztonságot és kellemes élményt nyújtanak, és minden egyes termék garantálja a márka hírnevét és elkötelezettségét.
A felület sütiket használ.