Mini szemetes fedéllel, irodai, hálószoba vagy fürdőszoba, modern design, műanyag, fehér

SKU: 5820614
  • Gyors kiszállítás
  • Még 2 darab érhető el
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 20 Június - 26 Június
5245 Ft 6994 Ft RRP ?
Leírás

Bemutatjuk új mini kukánkat-tökéletes kiegészítő irodájához, fürdőszobájához vagy hálószobájához! Ezt az innovatív terméket úgy tervezték, hogy megkönnyítse az életét, és tisztán és szervezetten tartsa a helyet.

Tartós és tartós műanyagból készült mini kukánk tartós. A minimalista és elegáns design a fehér színnel együtt tökéletesen illeszkedik minden dekorációhoz. Ezenkívül kis mérete megkönnyíti a helyet anélkül, hogy túl sok helyet foglalna el.

A mini kukánk fedeléhez egy könnyen használható nyitó / záró gomb tartozik, amely lehetővé teszi a hulladék gyors és hatékony ártalmatlanítását. A csúszásmentes párnákkal ellátott kis lábak biztosítják, hogy a tartály a helyén maradjon, még sima felületeken is.

De ez még nem minden - a mini kukánk nemcsak funkcionális, hanem csodálatos kialakítású is, amely kiegészíti a helyiségeket. Most már tisztán és tisztán tarthatja a helyét anélkül, hogy kompromisszumot kötne a stílussal.

Akár szalvétákat, papírt vagy bármilyen más apró hulladékot kell ártalmatlanítania, a mini kukánk a tökéletes megoldás. Ideális méret minden hely számára, és tiszta és szervezett módot kínál a hulladék megszabadulására.

 


Hasonló termékek
A felület sütiket használ.