Retro repülőgép óra, analóg, klasszikus design, Automatikus visszatérés, fém, szürke

SKU: 5820634
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 20 Június - 26 Június
28761 Ft 30505 Ft RRP ?
Leírás

Ez a retro flip óra tökéletes azok számára, akik stílusos és funkcionális órát keresnek otthonukban vagy irodájukban. Egyszerű és minimalista repülőgép alakú kialakítása tökéletesen illeszkedik a modern dekorációba,kompakt mérete pedig megkönnyíti a telepítést bárhol.

Kiváló minőségű fémkerettel és pontos mechanizmussal ez az óra tartós és pontos az idő kijelzése során. A fehér számok, ellentétben a fekete háttérrel, megkönnyítik az időolvasást, és az óra nagy mérete megkönnyíti a távolból való látást.

Ezt az órát a csomagban található akkumulátorok táplálják, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a kábelek és aljzatok miatt, ahol az óra található.

Ezenkívül ez az óra egy elegáns és praktikus dekorációs elem, amely tökéletesen illeszkedik egy irodába vagy egy moderna otthonba. Egyszerű és minimalista kialakítása tökéletes azok számára, akik finom eleganciát szeretnének hozzáadni dekorációjukhoz anélkül, hogy túl hivalkodóak lennének.

Összefoglalva, ez a retro óra egy minőségi termék, elegáns és egyszerű kialakítással, amely egy kis stílust hoz minden szobába. Tiszta és könnyen olvasható figurákkal, akkumulátorral és egyszerű kialakítással ez az óra kiváló választás mindazok számára, akik funkcionális és esztétikai elemekkel szeretnék kiegészíteni dekorációjukat.


Hasonló termékek
A felület sütiket használ.