Állítható, többfunkciós, alumínium csaptartó, tágas, luxus kivitel, könnyű szerelhetőség, korrózióálló, szürke színű

SKU: 5820639
  • Gyors kiszállítás
  • Még 2 darab érhető el
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 26 Június - 02 Július
6100 Ft 7843 Ft RRP ?
Leírás

Az állítható csaptartó praktikus és hasznos kiegészítője konyhájának, amely segít a tárolóhely jobb rendszerezésében. Különböző konyhai eszközök, például mosogatószer, szivacsok, mosogatókefe és egyéb tárgyak tárolására használható anélkül, hogy túl sok helyet foglalna.

A csapszegtartó alumíniumból készült, egy erős és tartós anyagból, amely nagy súlyt is elbír hajlítás vagy vetemedés nélkül. A fényűző fekete kialakításnak köszönhetően ez a tartó tökéletesen illeszkedik bármilyen konyhai dekorációhoz.

Ez a csaptartó állítható, így bármilyen méretű csaphoz illeszkedik. A tartó méretét úgy állíthatja be, hogy tökéletesen illeszkedjen a csapjához, így biztosítva, hogy szorosan illeszkedjen és ne csússzon el.

Ezenkívül a csaptartóhoz egy lefolyótál is tartozik, amely segít tisztán és szárazon tartani a konyhai eszközöket. Könnyen tisztítható, és megakadályozza a penész és a baktériumok kialakulását a konyhában.

Összefoglalva, az állítható és többfunkciós csaptartó praktikus és hasznos kiegészítője a konyhának, amely segít a tárolóhely jobb megszervezésében. Alumíniumból készült, fényűző kialakításával bármilyen konyhai dekorációhoz illeszkedik. Állítható és lefolyókosárral ellátott, ez a csaptartó kiváló választás, hogy megkönnyítse konyhai életét.

Termékleírások

Hosszúság (cm): 30.8

Szélesség (cm): 10

Magasság(cm): 3

Súly (g): 350


Hasonló termékek
A felület sütiket használ.