Monsters Fali Éjjelifény

SKU: 597277
  • Gyors kiszállítás
Előnyök:
  • Ingyenes szállítás az egész országban az előre fizetett rendelések esetén 19900 Ft.
4690 Ft 5440 Ft RRP ?
Elkelt
Leírás
A lámpa mozgásérzékelővel ellátott, a lámpa automatikusan kikapcsol és bekapcsol a szobában levő fényviszonyoktól függően .
Műszaki adatok:
Teljesítmény: 3V.
2 db, AAA típusú elemmel működik, amelyek nincsenek mellékelve(ajánlott ugyanolyan termékcsaládból használni az elemeket).
1 db, 0.06W-os LED izzóval működik, amely mellékelve van.
Fényerősség: 5 lumen.
Védettség: IP20.
Műszaki adatok
Title
Value
Méretek:
szélesség 2.7 cm/átmérő 9.5 cm
Súly:
0,100 Kg
Anyag:
műanyag
Dokumentumok
Garantált minőség
Garantáljuk, hogy a termék eredeti és a Vivre felhatalmazott a forgalmazására
Philips
A Philips már több mint 125 éve úttürő a világítástechnika innovációja és minősége terén. Mint az elektromos világítás úttörője, a Philips folyamatosan új világítási technológiákat fejleszt ki, amelyek állandóan a mai társadalom igényeihez és erőforrásaihoz igazodnak A márka termékei átalakítják a várostereket, munkahelyeket, lakásokat. A termékek és a szolgáltatások segítenek az ügyfeleknek az energiafelhasználás optimizálásában. A Philips fényforrások már több mint egy évszázada komfortot, biztonságot és kellemes élményt nyújtanak, és minden egyes termék garantálja a márka hírnevét és elkötelezettségét.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.