Nedis HTFA22WTW Smart Hősugárzó

SKU: 6046957
  • Gyors kiszállítás
24155 Ft
Elkelt
Leírás
Ez a Nedis Smart Wi-Fi kerámia toronyventilátoros fűtés egyszerűen csatlakoztatható a meglévő Wi-Fi hálózathoz. Az intelligens hordozható ventilátorfűtő összes funkcióját bármikor és bárhonnan vezérelheti - akár be- és kikapcsol, akár a sebesség szabályozását, akár a különböző üzemmódok aktiválását.

A kompakt kerámia ventilátoros fűtés ideális a nappali, a munkaterület, a gyermek- vagy hobbiszoba fűtésére. Kellemes meleget teremthet a hideg napokon hőmérséklet-ingadozások nélkül - a két választható 800 és 1500 wattos fűtési szintnek köszönhetően. A termosztát miatt a szobahőmérsékletet stabil szinten tartja. A választható oszcillációs funkció növeli a ventilátoros fűtés hatékony területét, így a meleg levegő széles körben eloszlik a helyiségben. Programozható kikapcsolási időzítője egy-tizenkét órára állítható be.

Minden funkció és beállítás használható a Nedis SmartLife alkalmazással, de beállítható a LED-kijelzővel ellátott digitális vezérlőpanelen, valamint a mellékelt távirányítón keresztül is. Annak érdekében, hogy még kényelmesebb legyen, támogatja az Alexa és a Google Assistant használatával történő hangvezérlést is.

A fűtőberendezés használata biztonságos a beépített dőlésvédelmi kapcsoló miatt, amely automatikusan kikapcsolja a fűtőtestet, amikor az felborul. Ezenkívül a kerámia fűtőberendezés megbízhatóan védve van a túlmelegedés ellen.
Hasonló termékek
Acest site utilizează cookie-uri.