Nedis HTIP350WTW SmartLife Infravörös hősugárzó

SKU: 6046963
  • Gyors kiszállítás
69955 Ft
Elkelt
Leírás
Ez a Nedis Smart Wi-Fi infrapaneles fűtés tökéletes megoldás akár 9 m²-es helyiségek hatékony és eredményes fűtésére.
Fejlett funkcióival és előnyeivel ez a fűtőberendezés kiváló teljesítményt és kényelmet kínál, kényelmes környezetet biztosítva a nappaliban, de hobbiszobában is használható.

A Nedis Smart Wi-Fi infrapaneles fűtés a legmodernebb szénkristályos fűtési technológiát alkalmazza, garantálva az energiahatékony működést, miközben kordában tartja az energiaszámlákat.
Élvezze a hangulatos légkört zavaró zajok vagy kellemetlen szagok nélkül, amelyek általában a hagyományos fűtési módszerekhez kapcsolódnak.
Fűtéséhez a sokoldalú lapos fűtőpanel nem igényel mást, mint egy konnektort.

A panelfűtés infravörös sugárzással közvetlen hőt termel, amely nem a környezeti levegőt melegíti, hanem a helyiség összes elemét (a személyeken kívül a falakat, a mennyezetet, a padlót és a bútorokat is), amelyek ezután fokozatosan kibocsátják a tárolt hőt a helyiségbe.

A kívánt szobahőmérséklet fenntartása könnyedén elérhető a programozható digitális termosztáttal.
Állítsa be a kívánt hőmérsékletet, és a fűtőberendezés intelligensen fenntartja azt, stabil és kényelmes környezetet biztosítva.
Használja ki a programozható heti időzítő előnyeit a felhasználóbarát alkalmazáson keresztül, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén ütemezze a fűtést a napi rutinjának megfelelően.

A nagyobb kényelem érdekében a kezelőpanel LCD kijelzővel rendelkezik, amely diszkréten a fűtés hátoldalán található.
Vezérelje könnyedén a beállításokat távolról, a mellékelt távirányítóval, biztosítva a maximális kényelmet anélkül, hogy el kellene hagynia a kényelmes helyet.

IP44 védettségével ezt a fűtőtestet úgy tervezték, hogy biztonságosan használható legyen a fürdőszobákban, meleget biztosítva a hideg reggeleken vagy a pihentető fürdés közben.
Nyugodjon meg, tudva, hogy a túlmelegedés elleni védelmi funkció mindenkor garantálja a biztonságos használatot.

A Nedis Smart Wi-Fi infrapaneles fűtés sokoldalú telepítési lehetőségeket kínál. Válassza ki, hogy vízszintesen vagy függőlegesen szereli fel a falra, így értékes helyet takaríthat meg.
Alternatív megoldásként használja a felszerelt lábakat szabadon álló használatra, így bárhol elhelyezheti. Tapasztalja meg a maximális kényelmet a hangvezérlés funkcióval.
Egyszerűen integrálja a fűtést a Google Asszisztenssel vagy az Amazon Alexával a kihangosított működéshez, és adjon egy kis modernitást lakóteréhez.

A fűtés irányítása még soha nem volt ilyen egyszerű. A Nedis SmartLife alkalmazással könnyedén kezelheti, programozhatja és felügyelheti a fűtést távolról.
Módosítsa a beállításokat, hozzon létre személyre szabott ütemterveket, és figyelje az energiafogyasztást – mindezt a tenyeréből.

Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a terméket kifejezetten jól szigetelt helyekre vagy alkalmi használatra tervezték.
Győződjön meg arról, hogy lakóterülete megfelel az ajánlott szigetelési követelményeknek az optimális fűtési hatékonyság érdekében
Hasonló termékek
Acest site utilizează cookie-uri.