Hordozható kulacs, Tritán, Gyümölcs/jégbefúvó, Automatikus nyitás, Szorosan fedővel, Zsinórral, 750ml, 7,5x25 cm, Fekete

SKU: 6255261
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 26 Június - 28 Június
5449 Ft
Leírás
Description:

Bemutatjuk a forradalmian új kulacsot – a tökéletes hidratálási megoldást az aktív emberek számára, akik funkcionalitást és stílust egyaránt igényelnek. Elegáns kialakításával és innovatív funkcióival ez a palack tökéletes sportolóknak, szabadtéri rajongóknak és jógagyakorlóknak egyaránt.

A kiváló minőségű anyagokból készült kulacs tartós és könnyű felépítésű, így könnyen magával viheti útközben. De ami igazán megkülönbözteti, azok a csúszásmentes csíkok, amelyek szépítik a külsőt, és biztonságos fogást biztosítanak még a legintenzívebb edzések során is. Azok számára pedig, akik személyesebbé szeretnék tenni a stílust, a csíkokat egyedi karkötőkre cserélhetik, hogy illeszkedjenek egyedi stílusához.

Akár a hegyekben túrázol, akár az edzőteremben izzadsz, akár egy jógastúdióban találod meg a zent, ez a palack víz tökéletes társ. Antiverzális fedele és széles szájnyílása megkönnyíti az ivást útközben, míg a kiváló minőségű anyagok biztosítják, hogy az ital órákig friss és hűvös maradjon.

Miért elégedne meg egy hétköznapi, unalmas kulacssal, ha lehet olyan, amely stílusos, funkcionális és megfelel a mai aktív életmód igényeinek? Rendelje meg a sajátját. Még ma, és tapasztalja meg a különbséget!


Méret:: 750 ml.
Szín:: Fekete.
Anyaga:: Tritan.
A Csomag Tartalma:: 1 x 750 ml-es tartály.
Magasság:: 25 cm.
Nehéz 0,2 g: 170 g.
Kapacitás:: 750 ml.
Főbb Jellemzők:: Hermetikus zárás.
Főbb Jellemzők:: Infuser.
Főbb Jellemzők:: Széles száj a könnyű töltés és mosás érdekében.
Főbb Jellemzők:: Könnyen hordozható, kényelmes fogantyú.
Sport:: Futás.
Sport:: Kemping.
Sport:: Kerékpározás.
Sport:: Alkalmasság.
Sport:: Labdarúgás.
Sport:: Jégkorong.
Tipp tartály:: A Kupakkal.

Material:
Instructions:
Set:
Hasonló termékek
A felület sütiket használ.