Asztali készlet 10 gyermek számára, Mancs őrjárat, születésnapi parti, karton, többszínű

SKU: 6255452
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 17 Június - 19 Június
12557 Ft
Leírás
Description:

Étkészlet 10 gyermek részére, Kölyök őrjárat/Mancs őrjárat, Születésnapi zsúr;

A születésnapi partik számára a "Puppy Patrol" eldobható étkészlet készlete kifejezetten a hősies kutyaszemélyzet kis rajongói számára készült. A készlet minden darabja kalandos és szórakoztató élménnyé varázsolja a születésnapi bulidat, takarítási stressz nélkül.

[Canine Crew ihlette design] Az edények készletét vidám és színes részletek és képek díszítik, amelyeket a hős kölykök világa ihletett. Minden darab elbűvöli és izgalommal tölti el a szereplőket, arra ösztönözve a gyerekeket, hogy használják képzelőerejüket, és érezzék magukat a csapat részének a születésnapi zsúrjukon.

[Élénk színek] A sárga, piros és kék vidám árnyalatai kiegészítik a készlet varázsát, és előtérbe helyezik a kölyökkutyák színpalettáját a Puppy Patrolban. Ezek az élénk színek vidámságot és szórakozást adnak minden partihoz.

[Eldobható] Az étkészlet minden eleme eldobható, ami rendkívül egyszerűvé teszi a parti utáni takarítást. Ez a készlet tökéletes születésnapi zsúrokhoz, ahol a kicsik igazi hősöknek érezhetik magukat az asztalnál, a szülők pedig anélkül élvezhetik a bulit, hogy aggódniuk kellene a takarítás miatt.

[Kalandos felek] A "Kölyök őrjárat" étkészletkészlet fejleszti a gyermekek képzelőerejét, és élvezik a kalandokkal és szórakozással teli partikat. Minden étkezés lehetőséget ad arra, hogy örömteli és szórakoztató pillanatokat éljen át barátaival és családjával.

[Felszabadító hősiesség] A Kiskutya őrjárat tagjaihoz hasonlóan ez a készlet is arra bátorítja a gyermekeket, hogy felfedezzék belső hősiességüket, és saját, mókával teli történeteket alkossanak. Ezzel az eldobható "kölyökőrjárat" készlettel a születésnapi zsúrokra minden gyermek igazi hősnek fogja érezni magát.


Történet / karakter:: Mancs őrjárat.
Szín:: Többszínű.
Terméktípus:: Szett.
Anyaga:: Karton.
Alkalom:: Évforduló.
Szélesség:: 22 cm.
Hossza:: 22 cm.
Súlya:: 250 g.
Kapacitás:: 260 ml.
Darabszám:: 81.
Forma:: Ovális.

Material:
Instructions:
Set:
Hasonló termékek
Disney
A Disney márkát két testvér, Walt Disney és Roy O. Disney hozta létre 1923 október 16-án, mint Disney Brothers Cartoon Studio és az amerikai rajzfilm iparban piacvezetővé vált még azelőtt, hogy a második legnagyobb média konglomerátummá lépett elő a film gyártás, a televíziózás és a tematikus parkok témájában. Az 1960-as évek elején a Disney impérium kimagasló sikereket könyvelhetett el, a Walt Disney Productions a családi szórakoztató ipar legjobb vállalkozása lett az egész világon. Mára kiterjesztette tevékenységét a ruházati cikkek, a játékok és az otthondíszítő termékek területére is. A Walt Disney Vállalat célja, hogy a szórakoztató ipar és az információ területén a világ egyik legfontosabb gyártója és beszállítója legyen. A Disney a legkreatívabb, innovatívabb és legjövedelmezőbb szórakoztató szolgáltatásokat és az ehhez kapcsolódó termékeket fejleszti ki a márkák olyan portfóliójával, amelyek különválasztják a tartalmat, a szolgáltatásokat és a fogyasztási cikkeket.
A felület sütiket használ.