Étkészlet 10 gyermek részére, Minecraft, Születésnapi zsúr, Karton, Zöld

SKU: 6255453
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 22 Július - 24 Július
12557 Ft
Leírás
Description:

Étkészlet 10 gyermek részére, Minecraft 

A születésnapi zsúrokra szánt "Minecraft" eldobható étkészlet olyan kis felfedezők számára készült, akik szenvedélyesen rajonganak az építés és kaland digitális univerzumáért. A készlet minden egyes darabjával minden partiasztal magával ragadó belépéssé válik a blokklánc és a kreativitás világába.

[A dizájnt a "Minecraft" ihlette] Az ételkészletet részletek és képek díszítik, amelyeket a "Minecraft" játék jellegzetes és felismerhető világa ihletett. A játék blokkjai, karakterei és elemei a virtuális univerzum varázsát és izgalmát közvetlenül a partiasztalhoz hozzák.

[Blokk színek] A "Minecraft" blokkok jellegzetes árnyalatai kiegészítik a készlet varázsát, előtérbe helyezve a játékból ismert színpalettát. Ezek az élénk színek egy csipetnyi hitelességet és szórakozást adnak minden partinak.

[Eldobható] Az étkészlet minden eleme eldobható, így a parti utáni takarítás rendkívül egyszerű. Ez a készlet tökéletes születésnapi zsúrokhoz, ahol a gyermekek igazi kalandoroknak érezhetik magukat a "Minecraft" világában, a szülők pedig anélkül élvezhetik a bulit, hogy aggódniuk kellene a tisztaság miatt.

[Kalandos felek] A "Minecraft" étkészlet arra bátorítja a gyerekeket, hogy használják képzelőerejüket és éljék át kalandjaikat a parti során. Minden asztal lehetőséget ad arra, hogy felfedezze a blokkok világát, és úgy érezze magát, mint a "Minecraft" valódi játékosai.

[A kreativitás felszabadítása] A "Minecrafthoz" hasonlóan ez a főzőkészlet is fejleszti a gyermekek kreativitását és megalkothatja saját, szórakoztató pillanatait. Ezzel az eldobható "Minecraft" születésnapi zsúrkészlettel minden gyermek felfedezheti kreatív oldalát, és szórakozhat kedvenc játékával.


Történet / karakter:: Minecraft.
Szín:: Zöld.
Terméktípus:: Szett.
Anyaga:: Karton.
Alkalom:: Évforduló.
Szélesség:: 23 cm.
Hossza:: 23 cm.
Súlya:: 250 g.
Kapacitás:: 260 ml.
Darabszám:: 81.
Forma:: Ovális.

Material:
Instructions:
Set:
Hasonló termékek
Disney
A Disney márkát két testvér, Walt Disney és Roy O. Disney hozta létre 1923 október 16-án, mint Disney Brothers Cartoon Studio és az amerikai rajzfilm iparban piacvezetővé vált még azelőtt, hogy a második legnagyobb média konglomerátummá lépett elő a film gyártás, a televíziózás és a tematikus parkok témájában. Az 1960-as évek elején a Disney impérium kimagasló sikereket könyvelhetett el, a Walt Disney Productions a családi szórakoztató ipar legjobb vállalkozása lett az egész világon. Mára kiterjesztette tevékenységét a ruházati cikkek, a játékok és az otthondíszítő termékek területére is. A Walt Disney Vállalat célja, hogy a szórakoztató ipar és az információ területén a világ egyik legfontosabb gyártója és beszállítója legyen. A Disney a legkreatívabb, innovatívabb és legjövedelmezőbb szórakoztató szolgáltatásokat és az ehhez kapcsolódó termékeket fejleszti ki a márkák olyan portfóliójával, amelyek különválasztják a tartalmat, a szolgáltatásokat és a fogyasztási cikkeket.
A felület sütiket használ.