Baba kapucnis fürdőlepedő, elefánt modell, szuper nedvszívó, puha és bolyhos, 120x70 cm, szürke

SKU: 6255587
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 26 Június - 28 Június
11767 Ft
Leírás
Description:

Baba kapucnis fürdőlepedő, elefánt modell

Ötvözd a frissességet és a szórakozást a fürdés utáni szárítás minden pillanatában vagy a medencében töltött nap után szürke elefánt kapucnis törölközőnkkel, amelyet kifejezetten a kis kalandorok számára készítettünk. Minden fürdő örömteli kalanddá válik ezzel a bájos törülközővel!

[Imádnivaló elefánt design] Magával ragadó törülközőnk elefántmintás, nagy fülekkel és aranyos ormányával, amely mosolyt csal a kicsik arcára. Minden részletet gondosan kidolgoztunk, hogy elbűvölő és szimpatikus megjelenést teremtsünk.

[Kényelem és elnyelés] Puha és nedvszívó anyagokból készült törölközőnk biztosítja a kicsik kényelmét és gyors száradását minden fürdés vagy a medencében töltött nap után. A kapucni melegen tartja a fejét, és extra kényelmet biztosít neki a pihenés pillanataiban.

[Hasznos és sokoldalú] Törölközőnk praktikus és sokoldalú, és otthon, fürdés után, valamint tengerparti vagy medencés nyaralás során egyaránt használható. Könnyen hordozható, és bárhol használható, ahol a kicsiknek kényelmes, nedvszívó törölközőre van szükségük.

[Gyerekbarát méretek] Törölközőnket kifejezetten a gyermekek méretéhez és igényeihez terveztük, így tökéletesen illeszkedik a kicsikhez. Elég nagy ahhoz, hogy teljesen becsomagolja a kicsiket, de elég könnyű ahhoz, hogy maguk kezeljék.

Ajándékozd meg kicsiidet egy kellemes és megnyugtató fürdés utáni élménnyel szürke elefánt kapucnis törölközőnkkel. Változtass minden szárító pillanatot elbűvölő és örömteli kalanddá, és élvezz minden együtt töltött pillanatot!


Méret:: 120x70 cm.
Kor:: 1 év.
Kor:: 9 év.
Szín:: Szürke.
Anyaga:: Pamut.
Szélesség:: 70 cm.
Hossza:: 120 cm.
Alapszín: Szürke.
Terméktípus:: Törülköző.
Hogy:: Gyerekek.

Material:
Instructions:
Set:
Hasonló termékek
A felület sütiket használ.