Étkészlet 10 gyermek részére, Lilo & Stitch, Születésnapi zsúr, Karton, Rózsaszín

SKU: 6255591
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 17 Június - 19 Június
12557 Ft
Leírás
Description:

Étkészlet 10 gyermek részére, Lilo & Stitch

Változtasd partiasztalodat a móka és a színek paradicsomává Lilo és Stingch étkészletünkkel, amely tökéletes 10 kalandvágyó gyermek számára! Ez a készlet bemutatja a szeretett hawaii karaktereket, és azt ígéri, hogy mosolyt csal mindenki arcára a partin.

[Imádnivaló és vidám design] Étkészletünk minden darabja imádnivaló dizájnnal rendelkezik, Lilo és Stitch karakterekkel, valamint egyéb filmspecifikus elemekkel. Az élénk színek és az eredeti részletek mesebeli jelenetté varázsolják a partiasztalt, és megragadják a gyermekek figyelmét.

[Teljes készlet 10 gyermek részére] Készletünkben mindent tartalmaz, amire 10 gyermek számára szüksége van. Minden gyermeknek saját csészealja, tálja, pohara és evőeszközei lesznek, hogy különlegesnek érezzék magukat, és élvezhessék a parti minden pillanatát.

[Biztonságos és tartós anyag] Az edények kiváló minőségű, nem mérgező és mosásálló anyagból készülnek, amelyek biztonságosak a gyermekek számára. Az étkészlet kisgyermekek keze által könnyen kezelhető, és alkalmas mindennapi használatra vagy különleges eseményekre.

[Tökéletes különböző alkalmakra] Lilo és öltéskészlet készletünk alkalmas különféle eseményekre és különleges alkalmakra, például születésnapi partikra, tematikus partikra, piknikekre vagy más baráti és családi összejövetelekre. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy egy kis varázslatot és szórakozást vigyen a kicsik életébe.

Változtass minden parti étkezést az öröm és a szórakozás ünnepévé Lilo és Stitch étkészletünkkel 10 gyermek számára. Szerezz felejthetetlen emlékeket szeretteiddel, és élvezd az örömteli és színes pillanatokat Lilo és Stitch varázslatos univerzuma által ihletett környezetben!


Történet / karakter:: Disney Hercegnő.
Szín:: Rózsaszín.
Terméktípus:: Szett.
Anyaga:: Karton.
Alkalom:: Évforduló.
Szélesség:: 18 cm.
Hossza:: 18 cm.
Súlya:: 200 g.
Kapacitás:: 260 ml.
Darabszám:: 81.
Átmérő:: 18 cm.
Forma:: Ovális.

Material:
Instructions:
Set:
Hasonló termékek
A felület sütiket használ.