• Gyors kiszállítás
35490 Ft 104269 Ft RRP ?
Elkelt
  • Erre a termékre ingyenes a szállítás.
Leírás
A képek bemutató jellegűek, a tényleges termékek a szett részben felsoroltak.
Műszaki adatok
Méretek: hosszúság 30 cm/szélesség 29 cm/magasság 25 cm
Súly: 13.8 Kg
Anyag: porcelán
Szett: 6 lapostányér, mindegyik mérete 27.5x27.5 cm<br>6 mélytányér, mindegyik mérete 23x23xH1.5 cm <br>6 desszertes tányér, mindegyik mérete 23x23xH3 cm
Products from the same brand
Products from the same seller
Dokumentumok
Mosogatógépben tisztíthatók.
Mikrohullámú sütőben használhatók.
Excelsa
Az Excelsa márkanevet az 1990-es évek végén hozták létre, az Enrico eredményeként Vimercati vágya egy márka létrehozására a gyakorlati, funkcionális fejlesztés érdekében termékek mindennapi használatra. Kellemes, szórakoztató és mindenekelőtt hasznos termékek, sokféle színben és anyagban tervezték, képesek reagálni a különböző ízlések és új trendek. Ezzel a konkrét céllal néhány év alatt az Excelsa márka nagy nyilvánosságot ért el az elismerés a frissesség, az eredetiség és a stílus szinonimájává válik, a legfontosabb a cél olyan termékek létrehozása, amelyek teret engednek a személyes ízlésnek, bőséges választási szabadságot biztosítva a jól felépített stílusok és koncepciók között. Az Excelsa megszilárdította kapcsolatait a legfontosabb kiskereskedelmi szakemberekkel valamint a vezető nemzeti és nemzetközi terjesztési láncokkal rendelkezők. A társaság egy ideje jelentős forrásokat fektetett a kutatásba, fejlesztés és minőség-ellenőrzés, megalapozva a mindennapi tevékenységet kihívások és különösen a jövő kihívásai a lehető legjobb módon a ezeknek az ágazatoknak a finomítása és megerősítése, dinamikus, alapos fiatalok.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.