Dinosaurs 5 darabos Étkészlet

SKU: 851932
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Gyors kiszállítás elérhető 4 darabra.
  • Kézbesítési idő: 28 November - 02 December
Előnyök:
  • 260.7 Vivre pont i
  • Ingyenes szállítás az egész országban az előre fizetett rendelések esetén 40000 Ft.
8690 Ft 9190 Ft (-5%) ?
Leírás
Tartós és biztonságos anyagokból készült termék, amelyek nem tartalmaznak BPA-t. Az EN 14372 szabványoknak megfelelően készül, EN 14350-1 biztonsági előírásoknak.
Műszaki adatok
Title
Value
Ajánlott:
fiúknak
Súly:
0,600 Kg
Anyag:
melamin
Szín:
többszínű
Szett:
1 lapostányér, méretei D21.5xH2 cm
1 mélytányér, méretei D16.5xH3.5 cm
1 pohár, méretei D6.5xH8 cm, űrtartalma 170 ml
1 kanál hossza 14 cm
1 villa hossza 14 cm
Dokumentumok
Mosogatógépben tisztítható: igen
Mikrohullámú sütőben használhatók: nem
Lulabi
Amikor gyermek születik, egy új család születik. Egyedülálló esemény, amely sok változást hoz magával, és annak szükségességét, hogy az otthonunkat mindennel felszereljük, amire szükség lehet, hogy jobban fogadja ennek az új életnek az érkezését. A Lulabi számos megoldást kínál, amelyek mindennel felszerelhetők, olyan áron, amely nagyon figyel az új szülők gazdaságára. A Lulabi a Pengo, a háztartási cikkek forgalmazásában vezető vállalat által a gyermekeknek szentelt márka. A 2013 -ban született Lulabi egy fiatal márka, amely a 0/5 éves korosztály gyermekeinek szentelt cikkekkel gazdagítja a vállalat portfólióját. A több mint 300 referenciát tartalmazó katalógus új anyáknak és új apáknak kínálja licencelt és Lulabi márkájú termékek teljes választékát. A vállalaton belül nagyon figyelnek a kisgyermekkori világra: ezt bizonyítják a kutatásba és fejlesztésbe való folyamatos beruházások, a lenyűgöző grafika és a kiváló minőségű alapanyagok. Minden évben a legjelentősebb új termékeket mutatják be a kölni vásáron, amely a kisgyermekkori világ legfontosabb nemzetközi kiállítása. A Lulabi célja, hogy az olasz stílust külföldre is eljuttassa, olyan innovatív és nagyon tetszetős grafikákra összpontosítva, amelyek képesek kielégíteni a gyermekek és szüleik igényeit, változatos és igényes ügyfélkör minőségben, biztonságban, stílusban és árban.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.