Madalina Vintage Brown Szófa

SKU: 858503
Előnyök:
  • 1146.9 Vivre pont i
  • Ingyenes szállítás az egész országban az előre fizetett rendelések esetén 19900 Ft felett.
114690 Ft 124590 Ft (-7%) ?
Elkelt
  • Erre a termékre online kártyás fizetés esetén ingyenes a szállítás.
Leírás
Ülőrész magassága: 42 cm.
Műszaki adatok
Title
Value
Méretek:
hosszúság 140 cm/szélesség 68 cm/magasság 75 cm
Súly:
26.0 Kg
Anyag:
tömör bükkfa és tölgyfa szerkezet, 100% poliészter öko-bőr kárpit, ülőrész töltete 30 kg/m³ sűrűségű hab, háttámla töltete 25 kg/m³ sűrűségű hab
Kihúzható/kinyitható (cm)
nem
Helyek száma
2
Dokumentumok
Garantált minőség
Garantáljuk, hogy a termék eredeti és a Vivre felhatalmazott a forgalmazására
Használati útmutató
Összeszerelést igényel.
Kalatzerka
A Kalatzerka vállalatot 1990-ben alapították. Bécsi stílusú kanapék, tároló bútorok, ágyak és fotelek gyártására szakosodott. Széles termékskálával rendelkezik, amely bármelyik beltérbe ideálisan beilleszthető. Megalapítása után a Kalatzerka gyorsan fejlődésnek indult, a termékeit sikerrel exportálja a kontinens egész területére. Kollekciói elegánsak és klasszikus vonalvezetéssel a barokk stílust követik, a beltereknek jó ízlésű, kifinomult atmoszférát kölcsönöznek.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.