• Gyors kiszállítás
  • Még 2 darab érhető el
Kézbesítés:
  • Gyors kiszállítás elérhető 2 darabra.
  • Kézbesítési idő: 30 Június - 06 Július
Előnyök:
  • 130.9 Vivre pont i
  • Ingyenes szállítás az egész országban az előre fizetett rendelések esetén 19900 Ft.
13090 Ft 14290 Ft (-8%) ?
Leírás
Használható rizs vagy bármilyen más étel főzéséhez és melegítéséhez.
Ellátott: tapadásmentes alumínium belső, maximum tartalom kijelző, termosztát, amely megállítja a forralást a maximum hőmérséklet elérésekor, fénykijelzős On/Off gomb.
Mellékelt tartozékok: műanyag kanál és mérőedény.
Teljesítmény: 550W.
Kábel hossza: 80-100 cm.
Műszaki adatok
Title
Value
Méret
1.5 L (hosszúság 23.5 cm/szélesség 26 cm/magasság 26 cm/átmérő 26 cm)
Súly:
1.9 Kg
Anyag:
alumínium, tapadásmentes belső bevonat, üveg fedő
Dokumentumok
Garantált minőség
Garantáljuk, hogy a termék eredeti és a Vivre felhatalmazott a forgalmazására
Használati útmutató
Garancia: 2 év.
LIVOO
Az elzászi székhelyű cégünk küldetése, hogy hasznos, de eredeti termékeket hozzon létre mindennapi életében. A Livoo-nál nagy figyelmet fordítunk azokra a szabványokra is, amelyeknek termékeinknek meg kell felelniük. Szorosan együttműködünk a tanúsító testületekkel, hogy megbízható és hatékony termékeket kínáljunk, amelyekre büszkék vagyunk. Ma a Livoo márka minőségi és megbízhatósági szempontból referenciává vált az ágazatában. A "Feel Good Moments" azt a törekvésünket képviseli, hogy javítsuk mindennapjaitokat, és új élményeket élhessünk meg okos, szórakoztató és hozzáférhető termékek kínálatával. Egyszerűen a pillanat öröme.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.