• Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Gyors kiszállítás elérhető 4 darabra.
  • Kézbesítési idő: 04 Július - 08 Július
Előnyök:
  • 142.9 Vivre pont i
  • Ingyenes szállítás az egész országban az előre fizetett rendelések esetén 19900 Ft.
14290 Ft 17471 Ft RRP ?
Leírás
2 cserélhető tapadásmentes felületű sütőlappal ellátott: egy sütőlap 26 cm átmérővel nagy palacsintának, egy sütőlap 4 kis palacsintának, melyek átmérője egyenként 8 cm.
Az alap működést jelző fénnyel ellátott, On/Off funkciót mutat.
Csúszásmentes talpakkal rendelkezik.
1 palacsinta simító eszköz mellékelve van.
Teljesítmény: 1000W.
Kábel hossza: 100 cm.
Műszaki adatok
Title
Value
Méretek:
hosszúság 7.7 cm/szélesség 33 cm/magasság 27.5 cm
Súly:
1.4 Kg
Anyag:
fém, tapadásmentes bevonat, műanyag
Dokumentumok
Garantált minőség
Garantáljuk, hogy a termék eredeti és a Vivre felhatalmazott a forgalmazására
Használati útmutató
A sütőlapok mosogatógépben tisztíthatók.
Garancia: 2 év.
LIVOO
Az elzászi székhelyű cégünk küldetése, hogy hasznos, de eredeti termékeket hozzon létre mindennapi életében. A Livoo-nál nagy figyelmet fordítunk azokra a szabványokra is, amelyeknek termékeinknek meg kell felelniük. Szorosan együttműködünk a tanúsító testületekkel, hogy megbízható és hatékony termékeket kínáljunk, amelyekre büszkék vagyunk. Ma a Livoo márka minőségi és megbízhatósági szempontból referenciává vált az ágazatában. A "Feel Good Moments" azt a törekvésünket képviseli, hogy javítsuk mindennapjaitokat, és új élményeket élhessünk meg okos, szórakoztató és hozzáférhető termékek kínálatával. Egyszerűen a pillanat öröme.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.